Cătălin Scărlătescu, surprins în ipostaze tandre cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu, surprins în ipostaze tandre cu Doina Teodoru
Foto: captura video.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt fericiți împreună și savurează fiecare clipă petrecută împreună. Îndrăgostiții au participat, recent, la America Express.

Cătălin Scărlătescu, fericit ca niciodată

Vedetele au format o echipă și au făcut fața mai multor încercări. Celebrul bucătar și actrița au revenit la București, unde au dat o petrecere.

Cătălin Scărlătescu a împlinit, zilele trecute, 50 de ani. Maestrul în gastronomie a organizat o petrecere fastuoasă și s-a distrat alături de cei mai dragi prieteni. Bărbatul a fost surprins într-o ipostază tandră, în brațele Doinei Teodoru. Se pare că relația celor doi e una armonioasă și fără tensiuni.

 Cine participă la „America Express”

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Cel de-al cincilea sezon al America Express 2022 – sezonul 5 al show-ului Asia Express de la Antena 1 va fi prezentat de Irina Fodor.

Urmăriți B1TV.ro și pe