Câți bani i-a adus Anamaria Prodan lui Codin Maticiuc. Selly: „Ești cel mai bine plătit youtuber din România”

Foto: captura video/youtube

Codin Maticiuc s-a lansat în lumea podcasturilor. Actorul a publicat, recent, un video, în care apare Anamaria Prodan. Impresara i-a răspuns la mai multe întrebări și i-a povestit despre cele mai palpitante momente din viață.

Codin Maticiuc încasează mii de euro

Codin Maticiuc a acceptat provocarea lui Selly și i-a răspuns cât câștigă pe YouTube. Vedeta a lansat, recent, podcastul „La Mijloc”. Anamaria Prodan l-a vizitat de două ori și i-a adus câștiguri consistente. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Judecătorii au decis! George Burcea riscă pedeapsa cu închisoarea

Selly consideră că actorul este cel mai bine plătit youtuber din România. Vedetele invitate îi aduc mii de vizualizări.

„Codin tocmai mi-a zis că nu a avut niciodată laptop. Acesta nu e laptopul lui. Dacă nu ai avut laptop niciodată, cum ai scris scenariul pentru Miami Bici? (…) Mai mult o să îi arăt eu, pentru că el habar n-are. Tu, Codin, faci conținut în formă long. Faci aceste podcasturi, care au peste o oră, dar la care se uită și oameni mai mari, mai în vârstă. După casa asta așa, aș putea să zic că ești cel mai bine plătit youtuber din România”, a spus Selly, în cadrul unui vlog.

Cine e cel mai bine plătit youtuber din România

Selly a fost în vizită la Codin Maticiuc și a verificat încasările acestuia de pe YouTube. Potrivit tânărului, pentru primul podcast cu Anamaria Prodan, care a fost și pe primul loc în trending, Codin Maticiuc a încasat peste două mii de euro.

„În ultimele 28 de zile ai avut 2,4 milioane de vizualizări. Cele mai puține vizualizări, dar cei mai mulți bani. 5067 de euro ai generat în ultimele 28 de zile cu un număr foarte mic de vizualizări. Sunt foarte curios cât ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan.

Peste un milion de vizualizări pe o oră și jumătate de conținut. Să vedem câți bani a generat. 2.385 de euro milionul ăsta de vizualizări. Cei care te urmăresc au foarte mulți YouTube Premium”, a precizat Selly.

Bloggerul a mai verificat câștigurile colegilor de breaslă. Influencerul a postat un vlog, prin intermediul căruia a arătat câți bani câștigă într-o lună mai multe vedete din România. Dorian Popa, frații Munteanu, dar și alți vloggeri au acceptat provocarea lui Selly.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)