Câți bani încasează Irina Rimes? Profitul este surprinzător de mic

Câți bani încasează Irina Rimes? Profitul este surprinzător de mic
Foto: captura video.

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes interprete din showbizul autohton. Artista din Republica Moldova s-a mutat la București și a cucerit publicul din România.

„Visele”, „Cel mai bun prieten”, „Beau”, „Cosmos” sunt doar câteva hituri din repertoriul divei. Cântăreața a compus melodii și pentru alte celebrități, precum Andra, Nicole Cherry, Alina Eremia. Se pare că vedeta nu câștigă milioane, iar veniturile acesteia sunt modeste.

Câți bani câștigă Irina Rimes

Pandemia mondială de coronavirus a afectat-o grav. Irina Rimes nu mai câștiga bani ca pe vremuri. Cel puțin așa reiese din actele financiare depuse la ANAF și consultate de Fanatik.

„Irina a reușit, în anul fiscal 2021, să obțină o cifră de afaceri de aproape 420.000 de lei, adică aproximativ 84.000 de euro, compania figurând că are un singur angajat”, relatează cancan.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

Irina Rimes a pierdut mai mulți bani

Potrivit sursei citate, profitul obținut atunci de cântăreață a fost departe de a impresiona. Mai exact, ea a câștigat puțin peste 38.000 de lei, adică în jur de 7.500 de euro.

Din fericire, pentru Irina Rimes, anul 2021 a fost mult mai bun decât 2020, în care cifra de afaceri anunțată a fost de 137.000 de lei (în jur de 27.500 de euro), iar profitul a fost negativ, pierderea fiind de 121.000 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

Irina Rimes revine la Pro TV

Irina recunoaște că i-a fost dor de concursul „Vocea României”. Celebra jurată va revenit pe platoul emisiunii cu multă forță și inspirație. Filmările au debutat, iar Irina este în așteptarea concurenților talentați.

„Foarte mult! În primul rând, este un exercițiu foarte bun. Atunci, când ieși din exercițiu, intri într-o stare – să nu fie înțeles greșit! – de sevraj. A ținut starea asta vreo doi ani de zile. În sfârșit, suntem aici! Mă bucur foarte mult. Mi-a lipsit foarte mult ‘Vocea României’ și, mai ales, mă bucur că avem încă doi colegi noi”, a afirmat Irina Rimes pentru Click.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

După o lungă pauză, emisiunea „Vocea României” revine pe micile ecrane. Cel de-al 10-lea sezon vine cu surprize mari pentru telespectatori. O premieră este faptul că Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul dublu și se vor consulta pentru a găsi cea mai bună voce a României. Echipa va fi completată și de artiști precum Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș.

Urmăriți B1TV.ro și pe