Ce a spus Adela Popescu despre Cove, în direct, la Pro TV, după plecarea acestuia la Prima TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine

Adela Popescu are sentimente față de Cove? Foto: Adelina Popescu/Facebook.

Adela Popescu și Cove au muncit cot la cot timp de cinci ani, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Acum trei luni, prezentatorul a plecat din echipa Pro Tv și a semnat contractul cu Prima Tv.

Adelei Popescu suferă din cauza lui  Gabriel Coveșeanu

Mai multe vedete au decis să plece de la Pro Tv. Oana Cuzino, Florin Călinescu și Gabriel Coveșeanu au părăsit postul. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a spus Adela Popescu în direct, după plecarea lui Cove”, a comentat Adela Popescu pentru okmagazine.

Cove și-a schimbat viața

Gabriel Coveșeanu a devenit prezentatorul emisiunii „Flash Monden”. Showul este difuzat la Prima Tv, postul la care a funcționat înainte de Pro Tv. Vedeta mai are un job în cadrul teatrului.  Se pare că prezentatorul este mulțumit de veniturile pe care le are și nu este lovit de pandemie.

„Am un venit decent, care îmi permite să le ofer copiilor o educație bună. Muncesc mult, aşa a fost dintotdeauna. Însă când îţi faci profesia cu pasiune, nu se mai pune. Pe lângă Flash Monden la Prima TV sunt şi managerul Teatrului Ion Creangă”, a explicat Gabriel Coveșeanu pentru okmagazine.ro. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu