Ce îl enervează cel mai tare pe Mircea Badea?! Cum a reacționat prezentatorul TV când a fost deranjat de la masă

Ce îl enervează cel mai tare pe Mircea Badea?! Cum a reacționat prezentatorul TV când a fost deranjat de la masă

Mircea Badea este cunoscut pentru stilul său efervescent, iar recent a fost surprins de paparazzi în timpul unei crize de nervi, la telefon. Mircea Badea, ca tot omul, care si el anumite lucruri care îl scot din sărite, iar partenera lui, Carmen Brumă, a vorbit deschis despre cum reacționează prezentatorul atunci când se enervează.

Prezentatorul TV a fost surprins la un restaurant din zona de nord a Capitalei, unde a petrecut mai mult timp alături de niște prieteni. Totuși, un telefon l-a tot deranjat pe parcursul mesei, iar persoana care l-a sunat pare să-l fi scos din sărite, scrie Ciao.ro.

Cum a reacționat Mircea Badea când a fost deranjat de la masă

Potrivit sursei citate mai sus, prezentatorul ieșise în oraș alături de Carmen Brumă și băiețelul lor, iar la restaurant cei doi s-au mai întâlnit și cu alți prieteni. Pe parcursul mesei, prezentatorul TV a fost deranjat de o serie de telefoane, cărora totuși nu le-a răspuns.

La final, când au plecat, vizibil iritat, Mircea Badea a răspuns la telefon, iar în timpul convorbirii a gesticulat mult și a fost agitat, mai scrie sursa citată.

Ce îl enervează cel mai tare pe Mircea Badea

Prezentatorul TV ne-a obișnuit cu un stil efervescent, iar acasă este impulsiv, așa cum este și partenera lui Carmen Brumă. Vedeta a povestit în trecut sunt două firi care se aprind foarte repede, iar conflictele se sting imediat ce unul dintre ei începe să cedeze.

Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde” mai tare într-o anumită situație”, spunea Carmen Brumă în trecut, potrivit sursei citate mai sus.

Vedeta a vorbit la acel moment și despre cariera iubitului ei, bărbat pe care îl admiră și despre care spune că „și-a câștigat demult locul în cărțile de istorie a televiziunii”.

Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show”, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România.

Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului. Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat”, spunea Carmen Brumă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:27 - Lucian Heiuș (ANAF): Resursele noastre sunt limitate, deci trebuie direcționate spre marea evaziune fiscală, care e un flagel / O să acord multă atenție proiectelor de atenționare și informare (VIDEO)
18:23 - Țările NATO s-au înțeles tacit să nu furnizeze Ucrainei tancuri – presa germană
17:59 - Noi probleme pentru Grupul Nordis: Un investitor care a cumpărat 69 de apartamente a reziliat contractele și a obținut executarea silită / Nordis: Există un calendar de plată
17:54 - Alertă cu bombă la Piața Unirii, în zona fântânilor. Traficul este blocat
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția