Ce își permite să facă Andreea Marin numai o dată pe an. Vedeta are plăceri ascunse: „Iertați-mă, dar am o treabă dulce”

Andreea Marin a început lupta cu kilogramele în plus. Foto: Facebook/Andreea Marin.

Andreea Marin arată de milioane. Prezentatoarea este invidiată de mii de femei pentru silueta pe care o are. Vedeta nu este adepta restricțiilor și nu ține diete drastice. Fosta lui Ștefan Bănică jr. a reușit să-și creeze o rutină sănătoasă și a găsit un echilibru în tot ceea ce face.

Detalii picante din viața Andreei Marin

Andreea Marin este de neoprit. Vedeta se implică activ în diferite proiecte și muncește non-stop. Urmăritorii sunt îngrijorați de starea vedetei și îi recomandă să facă pauze și să se odihnească. Celebra zână primește mii de mesaje și comentarii pe rețelele de socializare. Oamenii vor să afle cât mai multe detalii din viața Andreei. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Până unde a ajuns inconștiența lui Radu Vâlcan. Adela Popescu, supărată foc: „Ziua de Crăciun trebuia sa fie altfel”

Vedeta nu duce lipsa mișcării și nu poate să stea mult timp fără ca să facă ceva util. Aceasta este ambasadorul brandurilor, își dezvoltă afaceri și vizitează diferite evenimente mondene. Ținutele Andreei Marin sunt alese cu mult gust și rafinament. Se pare că prezentatoarea știe să facă fața kilogramelor în plus.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Și la mulți ani sărbătoriților de azi! (…) Acum iertați-mă, dar am o treabă dulce de rezolvat la bucătărie: dacă nu gust, o să regret. Cum mă descurc cu kilogramele în plus, mă-ntrebați?! Foarte bine, ne împrietenim, trăim pașnic împreună până după sărbători, căci îmi place să mă bucur asumat de aceste bunătăți, dar ne despărțim cu dietă și efort la începutul anului ce vine. Echilibrăm balanța, nu vă faceți griji, dar nu de sărbători!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin slăbește într-un timp record

Andreea Marin planifică să-și ia  rămas bun de la anul 2021 și să pășească cu încredere în anul ce vine. Vedeta își propune să înceapă lupta cu kilogramele nedorite acumulate în timpul sărbătorilor de iarnă și să revină în formă. Se pare că femeia nu are de gând să se înfometeze are o metodă foarte bine testată și verificată.
„Au schimbat anii, eu nu. Nu sunt adepta intervențiilor. Un machiaj te poate ajuta să arăți mai bine într-o zi în care cearcănele sunt prea mari. Poate ca aș schimba, dar am făcut-o deja, culoarea părului. Asta nu face decât să-ți aducă o prospețime, dar și lungimea, tunsoarea. M-am bucurat de un spirit mai tineresc cu părul scurt, uneori inegal. Schimbarea nu trebuie să fie mare, trebuie să te facă pe tine să te simți bine în propria piele”, spunea, acum ceva timp, Andreea Marin.

Urmăriți B1TV.ro și pe