De ce nu au rezistat căsniciile lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „A venit mai mult din partea doamnelor”

Ștefan Bănică jr. vorbește deschis despre fostele sale. Foto: Facebook/ Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică jr. are un trecut glorios. Interpretul având mai multe cuceriri. Aceasta a trăit sub același acoperiș cu celebrele Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Ștefan Bănică junior, înconjurat de femei celebre

Vedeta și-a găsit femeia vieții. Ștefan Bănică jr. este fericit alături de Lavinia Pârva. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste și se bucură de viață de familie. Cântăreața i-a născut și un copil.

Citește și Detalii mai puțin știute despre relația Laviniei Pârva cu Ștefan Bănică: „Cred că momentul ne-a ales pe noi”

După mai multe relații eșuate, artistul a ajuns la concluzie că mediatizarea relațiilor și atenția presei au cauzat destrămarea acestora. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

”Relațiile au avut de suferit în urma acestei atenții exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă. Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a explicat Ștefan Bănică Jr. pentru Mihai Morar.

Interpretul și-a găsit liniștea în brațele Laviniei Pârva

Lavinia Pârva a dezvăluit, acum ceva timp, în cadrul unui interviu câteva detalii din viață privată. Vedeta spune că îi plăceau piesele și prestațiile lui Bănică, dar niciodată nu își imagina că va trăi o poveste de dragoste alături de acesta.

Citește și  Lavinia Pârva împlinește 37 de ani. Cum își va sărbători ziua alături de Ștefan Bănică jr.

Tot la emisiunea lui Marius Manole, Lavinia Pârva a recunoscut că prima curiozitate care i-a apărut a fost legată de aspectul fizic al artistului. Manechină l-a întrebat dacă este machiat.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în secret, departe de văzul lumii. Publicul a aflat aceasta noutate în 2017. Vedetele nu au postat poze și nu au oferit detalii în plus.

Citește și Alexandra Stan a vorbit deschis despre apariţia pe OnlyFans, un site pentru adulţi