Ce pasiuni ascunde Denise Rifai: „Asta face parte din jobul meu”

Ce pasiuni ascunde Denise Rifai: Asta face parte din jobul meu
Denise Rifai are pasiuni ascunse

Denise Rifai este cunoscută publicului pentru o curiozitate fără margini. Prezentatoarea are o mulțime de întrebări și reușește cu brio să scoată la iveală secretele intervievaților.

Denise Rifai are ceva de ascuns

Forte puțini știu că Denise Rifai are și pasiuni ascunse. Vedeta știe  să pună întrebări, dar știe și să se distreze, în afara programului riguros.

Printre plăcerile nevinovate ale vedetei sunt…bijuteriile și parfumurile. Se pare că Denise nu se abține de la cumpărături și se răsfață la maxim.

Vedeta se relaxează citind o carte sau ascultând muzică. Îi place să alerge și să se dedice sportului.

„Citesc presa, de pe mobil, laptop, tabletă, ce îmi e la îndemână. După cum vedeți, nimic nu scapă de ochiul meu vigilent. Ascult muzică, beau cafea, îmi dau întâlnire cu prietenii, alerg. Îmi face foarte bine să alerg, mi se limpezesc gândurile, se anulează tensiunea de orice fel”, a explicat Denise Rifai pentru unica.

Colegii de breaslă, urmăriți de Denise Rifai

Vedeta precizează că sportul face parte din viața ei, e o constantă, care îi păstrează energia intactă. Atunci când are timp liber, prezentatoarea nu ezită să urmărească proiectele colegilor de breaslă. Emisiunea preferată fiind „Bravo, ai stil”.

„Urmăresc programe de știri, atât cele internaționale, cât și pe cele din România, în permanență, pentru a fi la curent cu toată informația care circulă despre ceea ce se întâmplă în lume, în politicul românesc, pe agenda publică. Asta face parte din jobul meu”, mai adaugă Denise Rifai.

Punctele slabe ale Denisei Rifai

Prezentatoarea spune că sunt și câteva seriale și filme de pe Netflix și HBO, care o țin în fața televizorului.

Întrebată de unica.ro, care e punctul ei cel mai slab. Denise Rifai a mărturisit că familia: „Dacă ai mei sunt fericiți, mulțumiți, și eu sunt OK, funcționez la parametri normali”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Denise Rifai (@denise.rifai)