Ce rutină de îngrijire are Laura Lavric: „Nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70”

Ce rutină de îngrijire are Laura Lavric: „Nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70”
Foto: Facebook / Laura Lavric

La 75 de ani, Laura Lavric spune că se simte excelent și că are un stil de viață sănătos și o rutină de îngrijire minimalistă. Solista a spus că tenul frumos, aproape lipsit de riduri, este o moștenire genetică.

Despre tariful pe care îl percepe pentru a cânta la un eveniment, interpreta de muzică populară a spus că acesta nu a fost micșorat în perioada pandemiei. Aceasta a declarat că și-a reluat activitatea și merge la evenimente de vineri până luni.

Ce tarif percepe Laura Lavric la un eveniment

Laura Lavric a mărturisit că percepe 3000 de euro pentru a cânta la un eveniment și că de două luni încoace este ocupată în fiecare weekend.

„Am început cântările acum 2 luni, țin petrecerile de vinerea până lunea. Nu pot să scad la bani, că tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul, cânt câte două ore. Luăm cam 3.000 de euro, el îmi pune negativul, îmi știe repertoriul. Duminică mai am două nunți, pe 1 și 2 octombrie sunt așteptată la Roma, dar să văd dacă se va mai merge acolo”, a spus artista, potrivit impact.ro.

Ce rutină de îngrijire are cântăreața

Interpreta de muzică populară a spus că nu are o rutină de îngrijire simplă, însă merge constant la salon și folosește cu regularitate o cremă îmbunătățită cu vitamina A.

„Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj. Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie”.

„Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă”, a adăugat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”