La doar 24 de ani, Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodată. Tânărul a fost inclus în lista celor mai bogați 30 de europeni sub 30 de ani, realizată de o publicație notorie din Occident, fiind și cea mai tânără prezență din acest clasament.
Celebrul milionar a postat un mesaj special pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit secretul succesului.
„Viața nu e ușoară, dar e frumoasă. Mă bucur de fiecare secundă din plin. Cel mai bun sfat pe care i l-aș da acum lui Sebastian mai mic este să facă cât mai multe. Și asta vă încurajez și pe voi.
Iubiți, suferiți, riscați, câștigați, pierdeți, îndrăzniți, creați, ajutați. Timpul trece prea repede. Nu am regretat niciodată că am făcut prea multe. Vă mulțumesc că mă inspirați. Vă mulțumesc că ne bucurăm de viață împreună!”, a afirmat Sebastian Dobrincu.
Născut în București, Sebastian a început să învețe despre ingineria software pe cont propriu la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 ani a continuat să își perfecționeze abilitățile în inginerie.
În adolescență, a construit biblioteci de diverse programe și servicii populare, iar talentul său l-a făcut să ajungă să realizeze produse folosite ulterior de giganți precum Facebook, Spotify, Facebook și TikTok.
Sebastian Dobrincu, „geniul de 20 de ani” și unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Tânărul a mărturisit, în cadrul unui interviu, că a fost exmatriculat de la școala la care studia în România. Programatorul a vorbit deschis despre experiența care i-a marcat viața.
„E cel mai bun lucru care putea să mi se întâmple la momentul respectiv. Mi-a schimbat traiectoria în viață cu 180 de grade. Cine știe pe unde eram acum?”, a dezvăluit Sebastian Dobrincu.
La doar 17 ani a fondat Storyheap, care a ajuns să devină o platformă lider în marketingul conținutului pe social media. Platforma ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze, să analizeze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.
Deși a intrat la Universitatea Stanford, unde urma să se specializeze în inginerie și inteligența artificială, Sebastian Dobrincu a preferat să renunțe la studii în favoarea afacerilor, asemeni unor celebri predecesori ai săi precum Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg.