Ce spune Andra despre un eventual divorț: „Nu ne sufocăm unul pe altul”

Ce spune Andra despre un eventual divorț: Nu ne sufocăm unul pe altul
Andra se gândește la divorț?

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt împreună aproape două decenii și se iubesc mult.

Ce se întâmplă între Andra și Cătălin Măruță

Însă, Andra a vorbit, pentru prima dată, despre un eventual divorț. Se pare ce familia Măruță se confruntă cu probleme și ca orice cuplu au anumite neînțelegeri.

Andra recunoaște că imaginea unui cuplu perfect pune multă greutate și responsabilitate pe umerii interpretei. Andra nu mai vrea ca familia Măruță să mai reprezinte un simbol atât de puternic și e speriată de acest gând.

Mai mult, vedeta spune că nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți. Însă, cei doi și-au dorit să construiască un viitor împreună.

„Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a explicat Andra pentru Viva.

Ce o sperie pe Andra în relația cu Cătălin Măruță

Vedeta are și o rețetă pentru toți cei care nu vor să ajungă la divorț. Andra consideră că acolo unde există înțelepciune și comunicare, nu se punea problema divorțului.

„Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie”, adaugă Andra.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Ultima oră