Andra a descoperit o dietă genială! Secretul artistei e pe placul româncelor

Andra a descoperit o dietă genială! Secretul artistei e pe placul româncelor
Andra inventează diete geniale

Femeile sunt într-o luptă continuă cu kilogramele nedorite. Reprezentantele sexului frumos sunt dispuse să încerce diferite metode și să experimenteze.

Andra slăbește și zâmbește

Drumul către un corp perfect este anevoios și plin cu dezamăgiri. Femeile tot încearcă să afle secretul siluetei ideale și se chinuie în căutarea răspunsurilor la cele mai acute întrebări.

Ce să mănânci? Cum să mănânci? Când să faci sport? Există un milion de întrebări la care, uneori, e foarte greu să găsești un răspuns decent. Se pare că Andra a deschis cutia pandorei și a descoperit o dietă perfectă.

Andra a deschis cutia pandorei

Vedeta nu se limitează la mâncare și în loc să mănânce un măr, preferă să se răsfețe cu o brioșă apetisantă. În cel mai recent filmuleț postat pe rețele de socializare, vedeta vine cu o întrebare către urmăritorii săi.

„Voi ați încercat dieta asta?”, scrie Andra și savurează o prăjitură delicioasă. Astfel, publicul a aflat secretul interpretei și a susținut-o cu mesaje calde și emoticoane cu inimioare. Urmăritorii au râs cu poftă de ingeniozitatea Andrei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Urmăriți B1TV.ro și pe