Celine Dion, paralizată de durere. Artista și-a anulat, din nou, spectacole

Celion Dion și-a anulat concertele. Vedeta nu poate să se miște. Foto: Facebook/Celine Dion.

Celine Dion a fost nevoită să anuleze concertele. Starea interpretei s-a înrăutățit. Aceasta are dureri insuportabile și nu poate să cânte în fața publicului.

Celine Dion nu poate să revină pe scenă

Vedeta a avut mai multe concerte programate în următoarele luni. Însă, acestea au fost amânate din cauza unor probleme de sănătate. Celine Dion nu este în stare să iasă pe scenă.

Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show”, a anunțat echipa artistei.

Interpreta e de nerecunoscut. Aceasta a slăbit enorm și nu mai suportă durerea. Celine suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor. Boala o paralizează. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Este o boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât credea toată lumea”, a mărturisit omul din anturajul vedetei „Here”.

Celine Dion, sleită de puteri

Celine Dion nu poate să-și imagineze viața fără scenă și simte responsabilitatea față de cei care o ascultă. Artistă speră să revină și să interpreteze piese noi. Interpreta trebuie să se concentreze asupra problemelor de sănătate și să se recupereze.

”Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin. Vreau să depășesc această situație cât mai repede”, a spus Celine Dion, citată de cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)