Charlotte Năstase, despre relația cu Ilie Năstase: „E jenant să ai așa un tată. A încercat să mă convingă să mă sinucid!” / Cum a reacționat fostul tenismen

Charlotte Năstase, despre relația cu Ilie Năstase: „E jenant să ai așa un tată. A încercat să mă convingă să mă sinucid!” / Cum a reacționat fostul tenismen
Ilie Năstase i-a răspuns lui Charlotte Năstase, fiica sa adoptivă, care l-a acuzat că a părăsit-o. Captură Video - Kanal D / YouTube

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu actrița Alexandra King, îl acuză pe acesta că nu se mai interesează deloc de ea. Mai mult, tânăra a afirmat că Ilie Năstase ar fi încercat să o convingă să se sinucidă.

În schimb, fostul tenismen spune că a ajutat-o foarte mult pe Charlotte și chiar i-a plătit cursurile la școala americană, vreo jumătate de milion de euro. Ilie Năstase a mai spus că a ajutat-o pe fiica sa atât cât a putut dat fiind faptul că el e în România și ea locuiește în America.

Ilie Năstase, pus la zid de fiica sa adoptivă, Charlotte

„E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase, pentru Click!.

Charlotte Năstase

Ea nu știe de la ce au apărut supărările dintre ei. Bănuiește că de la bani, dar nu e sigură: „Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit”.

„E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiică de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită!”, a mai spus Charlotte Năstase.

Replica lui Ilie Năstase

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America”, a afirmat, în schimb, Ilie Năstase la Antena Stars, potrivit SpyNews.

Ilie Năstase are cinci copii: pe Charlotte și pe Nicholas, înfiați în timpul căsniciei cu Alexandra King, pe Nathalie din relația cu Dominique Garzia și pe Alessia și Emma din relația cu Amalia Năstase.

Urmăriți B1TV.ro și pe