Chef Florin Dumitrescu, motivul pentru care a refuzat să participe la „America Express”: „Mi s-a propus de foarte multe ori să merg”

Chef Florin Dumitrescu, motivul pentru care a refuzat să participe la „America Express”: „Mi s-a propus de foarte multe ori să merg”
Chef Florin Dumitrescu, motivul pentru care a refuzat să participe la „America Express”: „Mi s-a propus de foarte multe ori să merg”. Sursa Foto: Instagram/@chefflorindumitrescu

Florin Dumitrescu a primit propunerea de a face parte din proiectul „America Express”, însă răspunsul bucătarului a fost unul negativ, chiar dacă colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au acceptat provocarea de a pleca în aventura vieții lor.

Chef Florin Dumitrescu a refuzat să participe la „America Express”

Îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite”a dezvăluit faptul că a primit în repetate rânduri propuneri de a pleca pe Drumul Aurului, însă fără nicio urmă de regret a refuzat de fiecare dată.

„Mi s-a propus de foarte multe ori să merg în Asia Express/America Express. Nu îmi place să fiu departe de familie atât de mult timp. Nu e pentru mine”, a spus chef Florin Dumitrescu, potrivit spynews.

Se pare că motivul suprem pentru care acesta a refuzat provocarea venită din partea Antenei 1 este strâns legat de faptul că nu poate petrece atât de mult timp fără soția și cele două fiice ale sale.

Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu s-a bucurat când a auzit că la „America Express” participă chef Cătălin Scărlătescu, alături de actrița Doina Teodoru și speră că colegul său se va descurca bine în această experiență și se va întoarce acasă cu marele premiu.

„M-am bucurat pentru el și i-am urat succes, pentru că e o experiență grea și are nevoie de succes. Sper că se va descurca bine, foarte bine. Să aducă banii acasă”, a mai spus acesta.

Dezvăluiri șocante despre mâncarea din restaurantele românești

Chef Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare, în cadrul unui interviu, oferit lui George Buhnici. Celebrul bucătar a explicat de ce a renunțat la mai multe feluri de mâncare și ce nu își comandă în restaurante. Se pare că specialistul nu are încredere în iscusința colegilor de breaslă.

Potrivit acestuia, chelnerii nu vor să spună adevărul despre proveniența preparatelor, mai ales dacă acestea conțin vegeta.

„Am descoperit că mă și mint. Eu îi întreb pur și simplu, aveți vegeta în farfurie? Ospătarii, de regulă, dau asigurări ferme că nu folosesc astfel de produse. Școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă. Fac supă și supă aia o strecoară, o dau prin sită fină. Am un sfert de oră de la prima lingură până trebuie să ajung la primul WC și după aia stau acolo toată noaptea, e îngrozitor”, a mărturisit celebrul chef, citat de ziare.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe