Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie

Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
Emma Răducanu, în timpul US Open 2021 / Foto: Hepta.ro

Emma Răducanu a devenit cunoscută și iubită în întreaga lume, după ce a câștigat US Open 2021. În vârstă de 18 ani, tânăra se bucura de o carieră de succes, de o frumusețe de invidiat cu care atrage absolut toate privirile și mai ales de un iubit celebru.

În 2021, adolescenta din Canada a reușit o performanță ce a doborât toate recordurile. Recent, sportiva a revenit la antrenamente și se pregătește pentru următoarele competiții, dar lumea nu a încetat să vorbească despre ea. Presa străină a aflat și cine este băiatul cu care se iubește tânără senzație a tenisului.

Cine este iubitul Emmei Răducanu

Tânăra se află printre 23 cele mai bune jucătoare de tenis din lume, iar inima ei este cucerită de un artist britanic,  prezentator al unui show TV.

Emma nu s-a afișat niciodată public cu iubitul ei, dar presa britanică a descoperit cine i-a furat inima. Este vorba despre Harvey Leigh Cantwell, un tânăr extrem de popular în Marea Britanie, unde este cântăreț și prezentator TV.

View this post on Instagram

A post shared by @hrvy

Bărbatul are 4 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde este un adevărat „influencer”.

Între cei doi, lucrurile ar fi început să se lege după Wimbledon, iar de câteva luni formează un cuplu. Totuși, atât sportiva cât și prezentatorul TV au preferat să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste discretă, pe care au ales să o țină departe de ochii publicului, bucurându-se de dragostea lor.

Părinții Emmei Răducanu au fost foarte pretențioși

Într-un interviu acordat în SUA, Emma Răducanu a mărturisit că părinții ei au fost extrem de stricți, dar mai ales extrem de pretențioși. Sportiva a mărturisit că acesta a fost totuși, un mod foarte bun prin care a primit educație.

Au fost destul de severi cu mine când eram mică, dar mi-au arătat care este calea și cred că asta mă ajută acum pe scena lumii (…) A fost foarte plăcut să vorbesc cu ei după ce am câştigat. Erau foarte fericiţi şi mândri de mine, iar ei sunt cei mai mari critici ai mei şi foarte, foarte greu de mulţumit, dar cred că am reuşit acum”, a povestit Emma Răducanu. Mama ei, Renee, este de origine chineză, iar tatăl ei, este român.

Ultima oră
08:40 - Autoritățile columbiene au făcut arestarea secolului. Otoniel, cel mai căutat traficant de droguri, a fost capturat (VIDEO)
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)