Cine îi va locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva!”: „Vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start”

Cine îi va locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva!”: „Vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start”
Cine îi va locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva!”. Sursa: Facebook/Te cunosc de undeva

Show-ul „Te cunosc de undeva” a luat prin surprindere telespectatorii, anunțând apariția unui nou prezentator. Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1, după 10 ani petrecuți în calitate de prezentator, iar locul acestuia va fi ocupat de un cunoscut cântăreț.

Filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” au început deja și telespectatorii au fost anunțați că îi vor aștepta nenumărate surprize. Cea mai importantă dintre acestea ar fi noul coleg de platou al Alinei Pușcaș, potrivit libertatea.ro.

„Sunt încântat de propunerea postului”

Cântărețul Pepe îi va locul lui Cosmin Seleși și spune că este încântat de proprunerea postului și că vine cu marele avantaj de a cunoaște formatul emisiunii din toate unghiurile.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală”, a mărturisit Pepe.

Alina Pușcaș, încântată de colaborarea cu Pepe

Alina Pușcaș, prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva” a mărturisit că este încântată de colaborarea cu Pepe în cadrul proiectului și că se înțeleg „excepțional”.

„Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros!”, a declarat Alina Puşcaş.

Urmăriți B1TV.ro și pe