Cine sunt hoții care au spart locuința din Capitală a lui Tzancă Uraganu: „Niște fraieri. Au venit 4 inși, credeau că găsesc vreun seif”

Cine sunt hoții care au spart locuința din Capitală a lui Tzancă Uraganu: „Niște fraieri. Au venit 4 inși, credeau că găsesc vreun seif”
Foto: Instagram

Patru indivizi au năvălit în apartamentul lui Tzancă Uraganu și au luat tot ce au găsit de valoare- aproximativ șase mii de euro și un ceas din aur cu diamante. Cântărețul a oferit detalii despre acest incident pe rețelele de socializare, iar reacția sa a fost una furibundă.

Cu doar o zi în urmă, cântărețul împreună cu partenera sa de viață au avut parte de o experiență neplăcută. Locuința sa din Pipera a fost prada hoților.

Tzancă Uraganu a aflat cine i-a prădat casa

Patru persoane au pătruns ilegal în casa artistului, au furat suma de 6.000 de euro și un ceas din aur alb. Manelistul susține că a aflat cine sunt acele persoane, menționează Cancan.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andrei Velcu (@tzanca__uraganu)

„Și Dumnezeu când te iubește, nu te lasă așa, niciodată. N-a durat nici câteva ore și am aflat, deja, cine sunt. Să moară familia mea, dacă nu știu cine sunt. Sunt țigani, de-ai noștri. Lua-v-aș m****i în **** și familia, să vă iau toată rasa și toți m****i în ****, de la mic la mare. Ăștia care ați fost, știți voi care sunteți. Sunteți de acolo, din zona aia, vă învârtiți într-o rază de câțiva kilometri, acolo, pe Ilfov. Știți destul de bine.

Ce voiam să vă spun. Mi s-a luat doar un ceas, este vorba despre un ceas Franck Muller din aur alb, cu diamante, și suma de 300 de milioane (n.r. în jur de 6000 de euro). Pentru că, așa cum v-am spus, nu prea țin bani în casă și cred că banii ăia erau uitați, nu știu ce s-a întâmplat de au fost banii ăia că, de obicei, nici banii ăia nu erau în casă.

Toți banii pe care îi am eu sunt pe telefon, pe conturile mele. Plătesc taxe, plătesc impozite, plătesc toate astea. (…) Oamenii ăia vor plăti, mi s-a luat un ceas de aur, așa că, ca să știți, să nu vă băgați în combinație cu acel ceas, pentru că veți avea de suferit. Că o ajunge pe afară pe doi, trei lei, împărțit la 4, câți au fost, s-au ales și ei cu câțiva ani de pușcărie pentru 3000 – 4000 de euro, cât le-o veni parte. Niște fraieri. Au venit 4 inși, credeau că găsesc vreun seif”, a povestit Tzancă Uraganu.

Cântărețul oferă o recompensă pentru ajutor

De asemenea, Tzancă Uraganu a spus pe rețelele de socializare că cei care îl vor ajuta să îi găsească pe hoți vor primi recompensă 10.000 de euro. În plus, artistul mărturisește că „98% din caz este rezolvat”, acum, după ce hoții au fost depistați.

„Ce-a fost, exact cine a fost… eu nu țin bani în casă niciodată în viața mea. Acum vreau să vorbesc un pic mai liniștit. Datorită acelei postări cu recompensa, sunt mult mai liniștit, 98% din caz este rezolvat, pentru că am depistat hoții. Nu vreau să dau acum mai multe detalii, pentru că m-au rugat domnii de la Poliție să nu vorbesc prea multe. Ei își fac treaba perfect. Niște vecini de prin zone. Fraierilor care sunteți!”, a mai spus Tzancă Uraganu.

Urmăriți B1TV.ro și pe