Constantin Enceanu, hărțuit pe litoral: „E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut…”

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoral: „E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut…”
Foto: captură video

Constantin Enceanu este cunoscut de publicul larg datorită aparițiilor sale pe micul ecran și muzica, care încântă fanii. Deoarece este o persoană publică, artistul nu poate profita de liniște în vacanța, atunci când este cu familia, notează Fanatik.

Având în vedere că este un artist foarte popular și talentat, Constantin Enceanu are o comunitate largă de fani, motiv pentru care se află permanent în centrul atenției, indiferent de locul unde se află.

Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu refuză să facă fotografii atunci când este la plajă și spune că se simte agasat de cei care îi cer să facă poze cu ei în slip.

Cu ce s-a confruntat artistul pe litoral

Constantin Enceanu, în vârstă de 58 de ani, a petrecut, recent, un sejur cu familia pe litoralul românesc. Cântărețul de muzică populară a ales un loc retras între Eforie Nord și Eforie Sud, pentru a face plajă în intimitate. Dar nu s-a putut bucura de liniște.

Artistul a mărturisit că nici nu s-a așezat bine pe cearșaf și au venit câteva persoane, care l-au rugat să facă o poză cu ei. Constantin Enceanu i-a refuzat și ne-a motivat gestul lui.

„Am fost la mare o săptămână cu nepoții. Am stat la plajă undeva retras, pentru că și noi suntem oameni și avem nevoie de intimitate. Și vin oameni la mine să facem poze pe plajă. E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut… în două minute. ’Haideți să ne pozăm’. Mi s-a părut penibil. Le-am spus: ’Vă rog să mă înțelegeți! Nu mă pozez în costum de baie.

Nici nu sunt genul care face poze în costum de baie. Nu mai am 20 de ani. Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu. Uneori, mai mănânc și în mașină, pentru că nu am timp, iar cine mă vede, cine știe ce spune”, a spus cântărețul.

Constantin Enceanu vrea să se plimbe în liniște

Cântărețul de muzică populară își dorește momente de liniște, în care să se poată plimba fără asaltul fanilor.

„Nu pot să mă plimb și eu, să îmi satisfac această plăcere. Nu pot să mi-o îndeplinesc. Am fost la mare cu familia, în Eforie, și am mers la plajă, să vadă copiii nu doar la piscină. Și veneau oamenii să-mi facă poze în apă. Penibil. Oameni în toată firea.

Ne-am plimbat într-o seară prin stațiune și i-am rugat pe ai mei să stea în jurul meu, să nu mă lase singur. M-am plimbat cu soția de mână, dar, la un moment dat, nu știu cum s-a întâmplat am rămas trei în urmă. Am stat să fac poze timp de jumătate de oră. Riscul meseriei! Acesta este și reversul medaliei”

Situații anterioare: Soția lui Enceanu, deranjată de o tânără în costum de baie

Constantin Enceanu și-a amintit și de un episod din trecut, când se afla tot pe litoral, în compania soției sale, la piscina hotelului. O tânără în costum de baie a venit cu copilul și i l-a pus în brațe artistului, în timp ce soțul le făcea poze. Momentul a fost întrerupt de soția cântărețului de muzică populară, care a întrebat-o pe turistă dacă nu îi este jenă să facă poze în costum de baie cu artistul.

„Altădată eram cu soția la piscină și a venit o tânără cu copilul. Era în costum de baie. Eu, la fel, pentru că eram la plajă. Mi-a pus copilul în brațe, iar soțul ei o poza cu mine. Atunci, chiar s-a enervat soția și a întrebat-o dacă nu îi este rușine să facă poze cu mine în costum de baie.

Și la spectacole vin femei care îmi pun copiii în brațe să fac poze cu ei. Și le spun, ’doamnă, țineți-vă copilul, e copilul dumneavoastră, nu al meu”, a spus artistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)