Cristi Borcea sau „Magdalena” : ce dezvăluiri a făcut fostul politician Miron Mitrea la o emisiune TV

Cristi Borcea sau „Magdalena” : ce dezvăluiri a făcut fostul politician Miron Mitrea la o emisiune TV
Foto: MMA / MMA2

Cristi Borcea, care a fost condamnat la 4 ani de închisoare în timpul implicării sale la Dinamo, este unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din România. Fostul politician, Miron Mitrea, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV ce poreclă avea Cristi Borcea din perioada petrecută în penitenciar, relatează Playsport.

Cristi Borcea a fost centrul a numeroase controverse și scandaluri amoroase. Perioada în care a fost acționar al clubului Dinamo este cea mai „vie”. În urma „Dosarului Transferurilor”, Borcea a fost condamnat la 4 ani de închisoare, pe care i-a executat în perioada 2014-2018.

Pagini din penitenciar

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Miron Mitrea a vorbit despre perioada în care a ispășit un an de închisoare la „Penitenciarul Poarta Albă” în aceeași perioadă în care era încarcerat și Borcea.

„Îi spuneam ”Magdalena” bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare. Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”, a declarat Miron Mitrea.

Cum trăiește Cristi Borcea

El este un om de afaceri de succes și, în același timp, împlinit în viața personală. Este căsătorit cu Valentina Pelinel și are împreună cu ea doi copii.

Cristi Borcea a mai fost căsătorit anterior și surprins în numeroase aventuri. Prima sa nevastă, Mihaela, a rămas mereu în relații bune cu Borcea. Mai mult, ea se înțelege de minune și cu Valentina Pelinel, iar împreună se consultă în gestionrea afacerilor.

Iată ce spune acționarul despre acest fapt: „Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a spus Cristi Borcea, într-un interviu acordat în trecut, conform viva.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe