Cum a trecut Andreea Bălan peste obstacolele din carieră: „Sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”

Cum a trecut Andreea Bălan peste obstacolele din carieră: „Sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”
Andreea Bălan se răsfață la maxim. Foto: Facebook/Andreea Bălan.

Andreea Bălan este una dintre cele mai longevive cântărețe din industria muzicală din RomâAndreea Bălan, despre obstacolele din cariera de artist.

Andreea Bălan, despre obstacolele din cariera de artist

Artista s-a lansat în cariera muzicală din România de la o vârstă fragedă, fapt care a pus-o pe cântăreață în momente dificile, dar i-a adus și multe realizări, de-a lungul timpului.

Andreea Bălan a povestit pentru Antena Stars, citată de spynews cum a trecut peste momentele grele din cariera ei, dar și cum se menține, încă, printre cele mai ascultate artiste.

„Cu toții greșim când suntem tineri și trebuie să fi așezat și calm. Mai ales, în industria noastră e greu. Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților.

Eu nu am manager, ma manageriez singură, sunt propriul meu manager. Dar, evident, am avut diferite colaborări pe partea aceasta. Este o industrie a bărbaților condusă de bărbați și ca să reziști peste două decenii e o performanță”, a declarat Andreea Bălan.

Cum a trecut peste dorul de fețițele ei în America Express

Cu siguranță una dintre cea mai mare realizare a cântăreței sunt fetițele sale, pe care le are cu George Burcea.

Andreea Bălan a stat o perioadă bună de timp în emisiunea America Express, care va avea premiera în curând. Cântăreața a declarat că în acea perioadă, cel mai dor i-a fost de fetițele ei, Clara și Ela.

„Mi-a fost foarte greu fără ele, de fapt acesta a fost lucrul cel mai greu din America Express, să stau fără ele mult timp. Revederea a fost extraordinară, iar acum petrec cât mai mult timp cu ele, tocmai ca să compensez că a trecut atât de mult timp.

Eu le las să facă ce vor pentru că acum e vârsta cea mai frumoasă, se zice că ai copil mic până la patru ani, dupaia nu mai e copil mic, începe să crească.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră