Cum arată și cu ce se ocupă celebra dădacă. Fran Drescher este de nerecunoscut

Fran Drescher arată de milioane la 64 de ani. Foto: Facebook/The nanny/ Fran Drescher.

Fran Drescher este cunoscută publicului larg după rolul principal din serialul „The Nanny”. Celebra dădacă a ajuns la vârstă de 64 de ani. Actrița arată de milioane și nu își ascunde anii.

Fran Drescher și-a surprins fanii

Acum 28 de ani, serialul „The Nanny” a apărut pe micile ecrane. Proiectul a cucerit inima telespectatorilor și s-a bucurat de succes. Acesta a fost difuzat în mai multe țări. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Vești de ultimă oră despre starea lui Alexandru Arșinel. Actorul a făcut un gest cutremurător: „E un teatru adevărat”

Fran Drecher i-a dat viața personajului legendar. Serialul a durat șase ani. În 2021, actrița arată la fel de bine ca în 1993. Aceasta pare a fi neschimbată.

Fran Drescher nu își ascunde anii

Foarte puțini știu că actrița americană are origini românești. Yetta, străbunică vedetei din partea mamei, s-a născut la Focșani din județul Vrancea.

Actrița a dezvăluit, recent, secretele frumuseții. Femeia respectă un program riguros. Aceasta și-a creat o rutină echilibrată.

Fran doarme cel puțin opt ore, are cinci mese pe zi și consumă multe legume, cereale și fructe. Aceasta nu evită să bea multe lichide, câte trei-patru litri de apă pe parcursul zilei.

Actrița nu este fană activă a sportului. Celebra dădacă pedalează câte 30-40 de minute în fiecare dimineață.

Urmăriți B1TV.ro și pe