Cum l-a influențat Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu: „Mai vine cu niște idei”. Detalii picante din viața cuplului

Cum l-a influențat Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu: Mai vine cu niște idei. Detalii picante din viața cuplului
Foto: captura video.

Cătălin Scărlătescu și-a găsit liniștea în brațele Doinei Teodoru. Se pare că cei doi se înțeleg de minune. Îndrăgostiții au decis să participe la America Express, unde formează o echipă de invidiat. Cheful a dezvăluit, în cadrul unui interviu, detalii picante din viața personală și profesională.

Schimbări majore în viața celebrului bucătar

Celebrul bucătar se pregătește să intre în lumea afacerilor. Vedeta va deschide un restaurant în Capitală. Bărbatul recunoaște că a fost sfătuit de Doina Teodoru. Tânăra l-a inspirat și i-a dat mai multe indicații.

„Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă și nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Ori emisiunea noastră este o chestie așa foarte acaparatoare. Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie cam așa îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?’, a precizat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Potrivit bucătarului, meniul restaurantului va include și mai multe opțiuni pentru vegani. Iubita acestuia nu consumă preparatele din carne și l-a influențat pe Cătălin Scărlătescu să aducă modificări în meniul localului.

„Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pre oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea”, a explicat cheful Scărlătescu pentru VIVA!.Ea e vegetariană.

Chef Scărlătescu, îndrăgostit ca niciodată

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, are o relație cu Doina Teodoru, o celebră actriță. Cei doi au apărut pentru prima oară împreună, de când s-a aflat că formează un cuplu.

Până acum cei doi au fost extrem de discreți în privința relației lor și nu s-au afișat împreună, nici în viața reală și nici în mediul online. Surpriza a fost însă una de proporții atunci când în ediția specială dedicată Paștelui a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 i-a avut drept invitați pe amândoi.

Cei doi au fost destul de discreți și au ținut viața de cuplu departe de ochii curioșilor, însă recent celebrul chef a dat din casă. Relația celor doi pare să meargă foarte bine și are un viitor promițător.

Chiar dacă au fost mereu discreți cu viața personală, recent celebrul chef a făcut câteva dezvăluiri din viața amoroasă. Se pare că în ciuda diferenței de vârstă de 18 ani, cei doi se înțeleg de minune, iar relația este una serioasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe