Cum și-a câștigat Andi Moisescu primii bani: „Asta știam clar că va funcționa”

Cum și-a câștigat Andi Moisescu primii bani: Asta știam clar că va funcționa
Sursa Foto: Facebook/ Andi Moisescu

Andi Moisescu, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. În prezent, acesta este jurat la „Românii au talent” și prezintă emisiunea „Apropo TV”, difuzată tot de Pro TV, postul la care este angajat de aproape 30 de ani.

Însă puțini sunt cei care știu care a fost primul job al prezentatorului TV.

Primul job al lui Andi Moisescu

Andi Moisescu a studiat la Facultatea de Matematică a Universității din București, dar primul său job nu a avut legătură nici cu studiile sale.

Prima slujbă a lui Andi Moisescu a fost cea de vânzător de ziare. Abia apoi acesta a fost angajat la un post de radio, unde s-a și făcut remarcat.

„Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană.

Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă.

În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de DJ la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci”, a povestit juratul de la „Românii au talent”, potrivit Libertatea.

Andi Moisescu a fost profesor de matematică

De asemenea, puțini sunt cei care știu că Andi Moisescu a fost profesor de matematică. Acest lucru s-a întâmplat în timpul facultății.

„Am predat doar în timpul facultăţii. N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat.

Cred c-am fost cam darnic cu notele, pentru că după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a explicat Andi Moisescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe