Cum trăia Răzvan Fodor înainte s-o cunoască pe Irina: „Să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu”

Răzvan Fodor și-a găsit liniștea în relația cu Irina.

Relația soților Fodor este de invidiat. Irina și Răzvan sunt împreună de 12 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

Cum a început relația soților Fodor

Răzvan Fodor a participat, zilele trecute, la podcastul lui Mihai Morar, unde a dezvăluit câteva detalii din viața personală.

Cei doi cresc o fetiță și se înțeleg de minune. Cu toate că Răzvan Fodor este cu 14 ani mai mare, soții trăiesc în dragoste și nu se confruntă cu probleme.

Răzvan Fodor a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Irina în timpul unei vacanțe, aceasta avea doar 19 ani. Diferența de vârstă nu a împiedicat relația celor doi. Viitori soți au călătorit în India, pe care au luat-o la pas, cu rucsacul în spate.

Bărbatul recunoaște că a văzut în Irina o versiune de-al lui masculină. Acesta regretă că a căzut într-o zonă misogină și nu îl mai interesa nimic.

„Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere…Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. Irina a venit în momentul potrivit. Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a explicat Răzvan Fodor.

De ce a ales-o pe Irina

Viața actorului s-a schimbat odată cu apariția Irinei. Bărbatul a înțeles că trebuie să se oprească și să o cucerească. Acesta recunoaște că Irina i-a oferit exact ceea de ce avea nevoie.

“E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani! Și sunt al dracului de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta”, a remarcat Răzvan Fodor.

Actorul se consideră un soț și tată bun, spunând că familia e absolut tot și nu există nicio șansă să derapeze în relația asta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)