Dan Negru: Un singur politician mi-a dat țeapă cândva. E la pușcărie azi

Dan Negru: Un singur politician mi-a dat țeapă cândva. E la pușcărie azi
Foto: Dan Negru / Facebook

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi, a vorbit într-un interviu despre provocările pe care le-a avut de-a lungul carierei, dar și despre țeapa pe care a luat-o de la un politician. Negru a glumit pe seama dezamăgirii pe care a trăit-o, precizând că politicianul respectiv e acum la închisoare.

Negru: Un singur politician mi-a dat țeapă cândva

De-a lungul anilor, Dan Negru s-a confruntat cu situații în care invitații săi nu erau destul de comunicativi și a trebuit să scoată vorbele cu cleștele de la ei. Iar o singură dată i s-a întâmplat ca invitatul să nu ajungă la filmări.

Citește și: Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, aruncându-se în Lacul Morii din Capitală. Mesajul de adio pe care l-a lăsat (VIDEO)

„E dificil când ai un invitat care te anunță că nu mai vine în ultimul minut. Am pățit-o o singură dată în toată cariera mea și am avut sute de invitați.

În show-urile mele toți au fost paroliști. Un singur politician mi-a dat țeapă cândva. E la pușcărie azi, dar nu din cauza asta. Ha, ha…”, a dezvăluit Dan Negru, într-un interviu pentru Fanatik.

Dan Negru, critic față de politicieni. Și cetățeni

Moderatorul TV a avut o reacție dură recent, nemulțumit de cum arată Timișoara, orașul său natal.

„E ziua Timișoarei. N-am plecat niciodată de acolo și de vreo 23 de ani încă mă consider venit in delegație la București. Timișoara e orașul natal al inimii mele … Dacă Timisoara e mai tristă azi e din vina mea, a părinților mei, a rudelor mele, a vecinilor mei …

Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii!

Orwell avea dreptate: „un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice”. Eu am fost complice!”, a scris Dan Negru, pe Facebook, pe 3 august.

Și condițiile din gara Eforie Nord l-au enervat: „În spatele meu e gara din Eforie. E cod roșu de caniculă. Și ăsta e peronul. Oamenii așteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite cum stau, de ani de zile, bătuți în cap de soare. N-a fost nimeni în stare să pună un acoperiș unde să te poți adăposti de soare. (…) Cât poate să coste să pună un acoperiș aici?”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)