De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare

Foto: Instagram / Survivor România

Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor România 2022, lăsând astfel echipa Faimoșilor fără un concurent. Bruneta a iscat o serie de conflicte și discuții care i-au determinat pe colegii ei să o propună spre eliminare, la ultimul Consiliul. Nici condiția medicală nu a fost un avantaj pentru vedetă, ea având nevoie de intervenția medicilor în mai multe rânduri.

După ce s-a certat cu CRBL și cu Laura Giurcanu, Andreea Tonciu a părăsit Survivor România, ea având cele mai puține voturi dintre cei trei concurenți propuși spre eliminare. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România

În ediție de marți, Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor România 2022. Bruneta a fost eliminată, după ce a primit cele mai multe voturi de la concurenți, în timpul consiliului.

Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a spus Andreea Tonciu, atunci când a părăsit competiția.

Andreea Tonciu a avut nevoie de intervenția medicului

În ultima ediție, înainte de eliminare, vedeta a avut nevoie de intervenția medicului. Brunetei i s-ar fi făcut rău, chiar dacă nu participa la probe și doar își susținea colegii de pe margine.

Totuși, CRBL a avut o reacție nervoasă și în aceste momente și a acuzat-o pe vedetă că nu este alături de echipă. Andreea Tonciu și CRBL au avut o serie de altercații la Survivor România, multe dintre ele stârnind revolta familiei vedetei.

Nu îți e rușine să vorbești numai cu (…) ? Arată-ți bărbăția prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? (…) Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, a scris Daniel Niculescu pe Instastory, după ce soția lui s-a certat prima dată cu CRBL în emisiunea de la Pro TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe