De ce s-au certat Andreea Bănică și Alex Velea. Ei au fost prieteni, dar nu-și mai vorbesc de ani buni: „De aici a plecat ruptura”

De ce s-au certat Andreea Bănică și Alex Velea. Ei au fost prieteni, dar nu-și mai vorbesc de ani buni: „De aici a plecat ruptura”
Foto: captura video.

Andreea Bănică a explicat motivul rupturii de Alex Velea. Cei doi erau prieteni, dar de ani buni nici nu-și mai vorbesc.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au fost nașii de cununie ai lui Alex Velea și ai Anei, prima lui soție. Totul a pornit, spune Andreea, de la faptul că ea a încercat să-i împace pe cei doi când aveau probleme în cuplu și l-a îndemnt pe Alex să încerc să-și salveze căsnicia.

De ce Andreea Bănică și Alex Velea nu-și mai vorbesc

„Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali, am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil. De aici a plecat ruptura”, a dezvăluit Andreea Bănică în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform Kanal D.

Citește și: Teo Trandafir, reacție după ce emisiunea i-a fost scoasă din grila Kanal D: „O să avem ce ne povesti…”

Ea amărturisit că i-ar plăcea să se împace cu Alex Velea, dar până acum nu a existat ocazia să se întâmple acest lucru: „Mi-aș dori să nu fie supărat, pentru că nu i-am vrut niciodată răul”.

Soțul Andreei Bănică i-a fost impresar lui Alex Velea

Andreea Bănică a mai spus că soțul ei, Lucian Mitrea, i-a ajutat mai mult pe Alex Velea și pe alți artiști decât a ajutat-o pe ea: „De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el. Au fost momente în care mă gândeam de ce îl susține pe el (n.r – Alex Velea), de ce cu el vorbește așa și mie altfel”.

Andreea l-a lăudat apoi pe Lucian pentru cât de generos a fost: „Întotdeauna le dădea bani cu împrumut, bani de la el pentru că rămâneau de multe ori fără bani, cheltuiau. Lucian întotdeauna i-a ajutat”.

Alex Velea se iubește acum cu Antonia și au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. El are o relație bună și cu Maya, fiica pe care cântăreața o are din prima căsătorie.

Urmăriți B1TV.ro și pe