De ce s-au despărțit Delia Matache și Edi Iordănescu, omul care ar urma să preia postul de selecționer al echipei naționale de fotbal

De ce s-au despărțit Delia Matache și Edi Iordănescu, omul care ar urma să preia postul de selecționer al echipei naționale de fotbal
Foto: Facebook

Edi Iordănescu, principalul favorit la postul de selecționer al naționalei, a trăit o poveste de dragoste alături de Delia Matache, însă nu a dorit să continue în condițiile impuse de cântăreață astfel că în 2006 s-au despărțit, deși multă lume se aștepta ca ei să rămână împreună, transmite Prosport.ro.

Edi Iordănescu și Delia Matache au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar în anul 2006 au decis să se despartă. Fiul fostului mare selecționer era nemulțumit că putea petrece prea puțin timp în compania iubitei sale. În plus, antrenorul era foarte gelos.

Citiți și: Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica că îi urmărește soția: „Păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd”

Deși frumoasa cântăreață a evitat pictorialele incendiare pe parcursul relației cu fostul antrenor al lui FCSB, Delia Matache a pozat în ipostaze de genul imediat după despărțire.

De ce s-au despărțit Delia Matache și Edi Iordănescu

Edi Iordănescu era nemulțumit că nu poate petrece mai mult timp alături de Delia Matache. Artista se concentra pe carieră și se putea întâlni cu iubitul său pe cât și-ar fi dorit acesta de mult.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, povestea Edi Iordănescu la acel moment.

Delia a evitat să apară în pictoriale incendiare pe parcursul relației cu Edi, însă a acceptat provocarea revistei High-Life imediat ce relația lor s-a încheiat.

„Poate a vrut să-mi facă în ciudă”, mai spunea antrenorul la acea vreme.

Edi Iordănescu ar urma să preia postul de selecționer al echipei naționale, în contextul în care negocierile dintre FRF și alte variante au eșuat. Printre numele cu care s-au purtat negocieri se numără antrenorii lui CFR Cluj și Farul Constanța, Dan Petrescu și Gheorghe Hagi, dar și Ladislau Boloni, protagonistul celor mai recente tratative eșuate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina