De ce va sta Oana Pellea închisă în casă vreme de 7 zile, deşi s-a vaccinat

De ce va sta Oana Pellea închisă în casă vreme de 7 zile, deşi s-a vaccinat
Foto: Facebook/ Oana Pellea

Oana Pellea  s-a izolat pentru 7 zie, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Actrița este vaccinată, însă vrea să fie precaută.

„Să nu poţi să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ţi fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate şi să nu spui nimic de frică că îţi pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile şi mă voi testa!

Nu îi pot dori decât multă sănătate şi visez la ziua în care oamenii vor fi informaţi şi responsabili”, a spus Oana Pellea.

„Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă şi să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…

Am anunţat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Îmi pare foarte rău că nu joc in data de 10..şi că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim si …noi să fim sănătosi! Sănătate tuturor şi aveti grijă de voi!”, a adăugat actriţa.

Oana Pellea a avut o ascensiune rapidă în lumea teatrului, potrivit Click.ro.

Aceasta a primit de două ori titlul de cea mai bună actriță de teatru din România și a câștigat de două ori premiul Uniunii Oamenilor de Teatru din România.

Oana Pellea s-a remarcat și în afara României, unde a primit mai multe premii pentru rolul din filmul „Stare de fapt”, în regia Stere Gulea. Aceasta a avut peste 50 de roluri în teatru și 20 în film.

Actrița a dorit să îl urmeze pe tatăl său, unul dintre cei mai buni actori din România, care va rămâne memorabil pentru rolurile de excepție din filme.Ea a studiat la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, care este acum UNATC, terminând studiile în 1984, împreună cu: Adrian Păduraru, Carmen Tănase și Radu Duda.

De ce nu a avut copii

Legat de viața personală, e ași-ar fi dorit un copil, însă a precizat cândva că ”însă nu s-a întâmplat.”

„Cât despre familie, nu mi-am pus niciodată problema că un copil mi-ar încurca viața, însă nu s-a întâmplat”, mărturisea Oana Pellea.

Ultima oră
11:17 - Marcel Ciolacu: Știam cu toții că anticipatele nu se pot ține acum, dar credem în continuare că după eșecul guvernării de dreapta varianta cea mai bună e întoarcerea la români (VIDEO)
11:13 - Squid Game nu mai e pe piedestal. Serialul care aduce și mai mulți abonați pe Netflix
11:00 - A început a doua rundă de consultări pentru desemnarea unui premier. Discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, deschise de delegația PNL (VIDEO)
10:58 - Fotografia atribuită Charlie Hebdo despre criza sanitară din România, un fake. Imaginea a fost distribuită intens pe rețelele sociale din România (FOTO)
10:33 - Catherine Zeta-Jones se mută în Castelul Peleș (VIDEO)
10:29 - Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Două săptămâni de vacanță vor putea fi compensate. Mai mult, nu”. CNSU pregătește noi măsuri (VIDEO)
10:26 - PNL, vot în unanimitate pentru varianta Nicolae Ciucă premier, varianta promovată de Klaus Iohannis, într-un guvern minoritar cu UDMR. Votul lasă o portiță deschisă pentru o colaborare cu PSD (surse)
10:22 - Sorin Cîmpeanu: Cele 70 de milioane de teste non-invazive vor fi achiziționate în timpul vacanței / Doar pe jumătate din teritoriul României se poate asigura viteza minimă de internet pentru predarea online (VIDEO)
10:20 - Mihaela Bilic a avut în trecut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Care a fost motivul despărțirii
10:13 - Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”