Delia, apariție incendiară în cel mai nou clip. Jurata de la X-Factor a depășit toate așteptările cu noua melodie (VIDEO)

Delia, apariție incendiară în cel mai nou clip. Jurata de la X-Factor a depășit toate așteptările cu noua melodie (VIDEO)
Foto: Facebook / Delia

Delia și-a surprins fanii cu noua piesă, dar și cu videoclipul pe care tocmai l-a lansat. Artista și-a depășit toate limitele, iar elementul cel mai „picant” al clipului sunt, de departe, acrobațiile pe care Delia le-a făcut în timpul filmărilor. Jurata de la X-Factor a depășit toate așteptările fanilor.

Inițial, clipul Delia a fost anunțat miercuri, pe contul său de Instagram, moment în care vedeta a strâns mii de like-uri și comentarii de laudă. Află și câți bani încasează Delia pentru un concert.

Delia, apariție incendiară în cel mai nou clip

Vedeta de la Antena 1 s-a întrecut pe sine cu noul proiect muzical. Delia a filmat îmbrăcată impecabil, cu o ținută sexy și elegantă, în timp ce face acrobații.

Frumoasa cântăreața a purtat doar negru la filmări, iar părul a fost perfect aranjat. Înconjurată de dansatori, Delia a făcut un adevărat spectacol în clipul piesei „Între noi”.

Piesa de dragoste va ajunge, cu siguranță, rapid în inimile fanilor.

Jurata de la X-Factor a surprins pe toată lumea

Delia i-a surprins pe fanii internauți, inițial, miercuri, atunci când a postat și un scurt promo al noului clip pe care l-a lansat. Vedeta a reușit să facă acrobații periculoase, iar gestul i-a uimit imediat pe admiratorii ei.

View this post on Instagram

A post shared by Delia (@delia)

Recent, artista a postat pe Instagram un videoclip care i-a luat pe fani prin surprindere. Se vede clar că vedeta le pregătește ceva de proporții.

Soon” (În curând), este mesajul scris în dreptul videoclipului postat în mediul online, ce anunță surpriza pregătită de Delia pentru fani.

Unii dintre internauți au comparat filmare inclusiv cu un fragment dintr-o peliculă de la Hollywood. „mama!!! Zici ca faci promo la ceva film de Hollywood! Ești mai ceva ca 007”, a scris unul dintre admiratorii Deliei

Pffff Next level”, i-a scris cântăreața Misha, pe pagina de Instagram.

Maoleu asa fior nici cind biau cafelutsa nu ma ia!!!”, a scris unul dintre fanii vedetei.

„Te ai inspirat din filmul’jocul calamarului”, iar artista a răspuns imediat „Matrix”.