Doi miri au rămas stupefiați după ce Irina Rimes le-a făcut o farsă la nuntă

Doi miri au rămas stupefiați după ce Irina Rimes le-a făcut o farsă la nuntă
Foto: captura video.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artist din showbizul autohton. Interpreta din Republica Moldova s-a mutat la București și a cucerit publicul din România.

„Visele”, „Cel mai bun prieten”, „Beau”, „Cosmos” sunt doar câteva hituri din repertoriul vedetei. Irina a compus melodii și pentru alți cântăreți, precum Andra, Nicole Cherry, Alina Eremia. Tânăra concertează în diferite țări și orașe. Artista cântă și la nunți.

Doi miri, stupefiați de gluma Irinei Rimes

Un cuplu a fost surprins de farsa vedetei. Se pare că Irina nu este doar o cântăreață talentată, dar și o glumeață.

„Momentul servirii tortului era urmărit cu atenție de toți nuntașii, artista furișându-se pe lângă mire și mireasă. Cu luminile stinse, doi ospătari au adus prăjitura imensă în brațe, cu artificii înfipte în etajele tortului.

Doar că pragul le-a stat în cale, într-un asemenea hal încât amândoi ospătarii au ajuns la podea, cu tot cu tortul, întins pe jos. Mirii și invitații au rămas înmărmuriți, imaginile fiind surprinse din mai multe unghiuri, întrucât majoritatea celor prezenți filmau cu telefoanele”, relatează click.

„Îmi pare foarte rău că nu veți mânca din acest tort! „Nu veți mânca din acest tort, pentru că altul e tortul vostru!”, a anunțat Irina Rimes, răzând.

Așadar, tortul a fost înlocuit, iar mirii și oaspeții au râs cu poftă. Mireasă a fost întrebată chiar de Irina Rimes, „Te-ai speriat?”. „Nu! E frumos!”, i-a răspuns tânăra, în timp ce își ștergea o lacrimă.

Câți bani încasează Irina Rimeș

Pandemia mondială de coronavirus a afectat-o grav. Irina Rimes nu mai câștiga bani ca pe vremuri. Cel puțin așa reiese din actele financiare depuse la ANAF și consultate de Fanatik.

„Irina a reușit, în anul fiscal 2021, să obțină o cifră de afaceri de aproape 420.000 de lei, adică aproximativ 84.000 de euro, compania figurând că are un singur angajat”, relatează cancan.

Irina Rimes a pierdut mai mulți bani

Potrivit sursei citate, profitul obținut atunci de cântăreață a fost departe de a impresiona. Mai exact, ea a câștigat puțin peste 38.000 de lei, adică în jur de 7.500 de euro.

Din fericire, pentru Irina Rimes, anul 2021 a fost mult mai bun decât 2020, în care cifra de afaceri anunțată a fost de 137.000 de lei (în jur de 27.500 de euro), iar profitul a fost negativ, pierderea fiind de 121.000 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe