Elena Chiriac, supărată foc pe foștii colegi de la Survivor: „Irelevantă, bârfitor, ciorbă”

Elena Chiriac, supărată foc pe foștii colegi de la Survivor: Irelevantă, bârfitor, ciorbă
Foto: captura video.

Aventura Survivor România s-a încheiat. Concurenții au revenit acasă și se recuperează după câteva luni petrecute în Republica Dominicana. Participanții fac mai multe dezvăluiri despre celebrul show. Elena Chiriac a vorbit deschis despre foștii colegi de la Survivor. Cu toate că s-a clasat pe locul doi, tânăra se consideră o adevărată învingătoare.

Elena Chiriac, atac dur la adresa concurenților

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Elena Chiriac a trebuit să-și caracterizeze colegii de la Survivor cu un singur cuvânt. Concurenta a fost sinceră și nu a ezitat să răspundă la întrebările prezentatorului. Se pare că tânăra e supărata pe foștii camarazi.

,,Andreea Tonciu: irelevantă, Emil Rengle: bârfitor, Otilia Bilionera: ciorbă, Cătălin Zmărăndescu: sensibil,  CRBL:  mișto, Laura: sora mea”, a precizat concurenta.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Regretele Elenei Chiriac

După ce a revenit în România, Elena Chiriac a vorbit și despre relația pe care a avut-o în timpul competiției cu Marian Drăgulescu.

”Marian tăia cocos, mai mult ca oricine, facea boluri din cocos. Au fost niște momente în care au fost niște tensiuni în echipă, eu îl apreciez pe Marian Drăgulescu pentru ce a făcut în gimnastică.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Însă ce am spus despre el în concurs a fost ce am simțit despre el ca om. Acum îmi pare rău că am jignit”, a spus Elena Chiriac în emisiunea „La Măruță”.

Elena Chiriac a pierdut a doua finală într-o emisiune de la Pro TV. Aceasta a participat, în trecut, și în cadrul show-ului „Ferma vedetelor”, unde reușise să ajungă în finală, alături de Augustin Viziru.

Urmăriți B1TV.ro și pe