Elena Merișoreanu intervine în scandalul momentului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Rușine să-i fie că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”

Elena Merișoreanu intervine în scandalul momentului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Rușine să-i fie că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”
Sursa Foto: Captură video

Artista de muzică populară Elena Merișoreanu intervine în scandalul momentului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Vedeta a fost șocată în momentul în care a văzut imaginile cu cei doi, și l-a criticat aspru pe antrenor, deoarece a îndrăznit să o lovească impresară, care este, până la urmă, mama copilului său.

Elena Merișoreanu rupe tăcerea după scandalul dintre Prodan și Reghecampf

După scandalul de vineri, 23 septembrie 2022, când Anamaria Prodan s-a bătut parte în parte cu Laurențiu Reghecampf, tatăl copilului și încă soțul său din punct de vedere legal, impresara are parte și de susținere.

Elena Merișoreanu a sărit în apărarea Anamariei Prodan, mai ales că era foarte bună prietenă cu Ionela Prodan, şi i-a bătut obrazul lui Laurenţiu Reghecampf.

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram.

Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară”, a declarat Elena Merişoreanu, potrivit România Tv.

Anamaria Prodan, declarații despre cum s-a desfășurat întregul scandal dintre ea și fostul soț

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!  ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Urmăriți B1TV.ro și pe