Eliza Natanticu, aproape de moarte. Soţul ei, Cosmin, i-a citit noaptea Acatistul Sf. Nectarie. Cumpăna prin care au trecut concurenţii de la Asia Express

Eliza Natanticu, aproape de moarte. Soţul ei, Cosmin, i-a citit noaptea Acatistul Sf. Nectarie. Cumpăna prin care au trecut concurenţii de la Asia Express
Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire

Eliza Natanticu, soția actorului Cosmin Natanticu, a transmis în cadrul unui podcast că era aproape de moarte, după ce viața acesteia a fost pusă în pericol de o bacterie pe care a luat-o dintr-un spital din România.

Eliza Natanticu, la un pas de moarte

„Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat”, a spus Eliza.

În urma celor întâmplate, Eliza a povestit despre perioada grea prin care trecea alături de Cosmin, dar și grija pe care actorul o purta artistei, în timpul momentelor grele: 

„Stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica”

Cosmin și Eliza formează un cuplu încă din 2009, iar actorul a povestit de nenumărate ori despre felul în care cei doi s-au cunoscut. Cei doi sunt cunoscuți pentru experiența lor din cadrul emisiunii Asia Express.

Cosmin și Eliza Natanticu, la un pas de divorț

Chiar dacă aceștia sunt împreună din 2009, cei doi au avut și ei problemelor lor în căsnicie. Aceasta a relatat că, în urma unui show în care Cosmin a participat, acesta s-a întors cu totul alt om decât cel pe care îl cunoștea ea. Acesta este foarte rece și distant, foarte nefiresc actorului.

”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a declarat Eliza pentru Xtra Night Show.