Ema Uta, luată la bani mărunți de Mircea Badea. Cu ce replică a venit iubita lui Alex Bodi: „Eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club”

Ema Uta, luată la bani mărunți de Mircea Badea. Cu ce replică a venit iubita lui Alex Bodi: „Eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club”
Sursa Foto: Instagram

Ema Uta și Mircea Badea au ajuns să își arunce replici acide la televizor și pe rețelele de socializare. Se pare că celebrul realizator TV a făcut câteva comentarii răutăcioase la adresa faimosul make-up artist de la noi din țară.

Ema Uta și Mircea Badea, replici acide

Ema Uta a câștigat aprecierea și admirația româncelor, datorită talentului și muncii sale, numărându-se printre cei mai cunoscuți make-up artiști din România. De asemenea, iubita lui Alex Bodi a primit și numele de „regina transformărilor”, deoarece a reușit, prin intermediul machiajul, să facă schimbări uimitoare celor care îi trec pragul.

De curând, liniștea tinerei a fost tulburată de câteva comentarii răutăcioase pe care Mircea Badea le-a spus despre ea chiar în direct la TV, potrivit cancan.ro.

Mai exact, renumitul prezentator  a susținut că aceasta pare să fie într-o vacanță permanentă. Totodată, Mircea Badea a ținut să specifice că nici iubitul Emei nu pare că muncește vreodată, având în vedere imaginile pe care le publică în mediul online.

Mircea Badea s-a trezit cu o replică de zile mari din partea vedetei

Se pare că nu este prima dată când Mircea Badea se leagă de existența Emei Uta, însă de această dată nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat replica celebrului prezentator.

„Nu e prima oară când aud „mistoul” asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la tv de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită. Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă” așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club. Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile.

Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 Euro Cursul. Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era „fully booked” la cursuri timp de 7 ani.

Acum, domnul MB poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat, adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic nu alte metode „ușoare” de a face bani rapid, și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată. Iar numărul de followeri pe care îl am, se datorează faptului că am lucrat cu foarte multe artiste de la noi, și, pentru că, poate fetele știu de ce urmăresc un makeup artist cu 15 ani experiență. Dacă dvs. m-ați descoperit recent, probabil prin prisma pozelor mele din vacanță, asta nu înseamnă că nu sunt un om care nu a muncit pentru viața pe care o duce”, a transmis Ema Uta pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene