Emi a făcut un gest neașteptat! Iubita concurentului de la „Asia Express” a rămas șocată

Emi de la Asia Express a a făcut un gest neașteptat. Foto: Facebook/Asia Express.

Asia Express se apropie de final. Competiția se va încheia duminică, 28 noiembrie. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle numele câștigătorilor.

Emi a luat o decizie radicală

Marți, admiratorii emisiunii Asia Express s-au bucurat de un moment romantic. Unul dintre concurenți a făcut un gest neașteptat. Emi a decis să-și ceară iubita în căsătorie chiar în timpul probelor. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a spus Emi pe platoul de filmare.

Iubita vedetei nici nu bănuia ce o așteaptă. Emi s-a întors acasă după filmări și nu îi spunea ce planuri are. Cei doi urmăreau emisiunea împreună. Emi a așteptat ca momentul său special să fie difuzat la televizor.

Reacția de milioane

Mădălina este cea care i-a furat inima. Femeia a rămas fără cuvinte atunci când a văzut cererea emoționantă a iubitului. Aceasta i-a răspuns cu un „Da”.

„Iți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună si pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc!!”, a scris Emi pe Instagram.

În cursa de pe Drumul Împăraților au mai rămas doar Mihai Petre și Elwira, Emi și Cuza și Liai Buble și Estera.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Emi 💀 (@emi.ntz)

Ultima oră
20:15 - Restricțiile din Capitală, prelungite până pe 8 decembrie: Masca rămâne obligatorie / La ceremoniile de 1 Decembrie pot participa doar persoane vaccinate sau trecute prin boală (DOCUMENT)
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei