Facturile uriașe pe care trebuie să le plătească, l-au dus pe Gheorghe Gheorghiu la exasperare! „Am ajuns să plătesc 5.000-8.000 de lei lunar pentru gaze”

Facturile uriașe pe care trebuie să le plătească, l-au dus pe Gheorghe Gheorghiu la exasperare! „Am ajuns să plătesc 5.000-8.000 de lei lunar pentru gaze”
Facturile uriașe pe care trebuie să le plătească, l-au dus pe Gheorghe Gheorghiu la exasperare! „Am ajuns să plătesc 5.000-8.000 de lei lunar pentru gaze”. Sursa Foto: Facebook

Scumpirile din ultimul timp s-au resimțit puternic și pentru marii artiști ai țării noastre. Gheorghe Gheorghiu trăiește în America, dar are probleme cu banii în România. Facturile uriașe pe care trebuie să le plătească, l-au dus la exasperare.

Gheorghe Gheorghiu, enervat de facturile mari din România

Factura la gaze a venit ca un șoc și pentru cântărețul Gheorghe Gheorghiu. Deși este stabilit în America, factura de la gaze pe care a primit-o în România este enormă.

Gheorghe Gheorghiu s-a stabilit America în anul 2015, acolo unde a început o nouă viață. Celebrul folkist în vârstă de 67 de ani nu ratează nicio ocazie de a se întoarce în țară, atunci când are loc sezonul estival, însă de data aceasta, a avut parte de o surpriză: factura de la gaze a fost de-a dreptul ireală.

Marea mea supărare este legată de creșterea uluitoare a facturilor la curentul electric și la gaze. Am ajuns să plătesc în ultimele luni sume cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei pentru gaze. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge la asemenea sume.

Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv. Avem aceeași problemă de ani buni, după mine! Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur și simplu, dacă fac ceva, mișcă doar pentru interesele lor”, a declarat artistul pentru impact.ro.

Gheorghe Gheorghiu, factură uriașă și la energia electrică

De asemenea, Gheorghe Gheorghiu a trecut pe lista marilor scumpiri și factura la curent electric, care a depășit și acesta pragul de 3.200 de lei.

Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume. Eu încă reușesc, chiar și la aceste sume, să le fac față! Însă uneori stau și mă gândesc că va veni ziua în care românii, cei de rând în primul rând, își vor scoate casele la mezat din cauza acestor facturi foarte mari. Cu ce să le mai plătească, la valorile despre care discutăm?”, a spus Gheorghe Gheorghiu, potrivit playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe