Feli Donose, dezvăluiri neașteptate despre al doilea copil. Ce părere are artista despre adopție

Feli Donose, dezvăluiri neașteptate despre al doilea copil. Ce părere are artista despre adopție
Feli Donose, dezvăluiri neașteptate despre al doilea copil. Ce părere are artista despre adopție. Sursa Foto: Instagram/@felidonoseofficial

Felicia Donose sau Feli cum o cunosc majoritatea fanilor, este o persoană discretă atunci când vine vorba de viața personală.

Artista și partenerul ei de viață, Cătălin, au împreună o fiică superbă, pe care au numit-o Nora Luna. Deși au trecut trei ani de când minunea lor a venit pe lume, artista susține că ea și logodnicul ei încă învață să fie părinți.

Ce spune Feli despre al doilea copil și cum își educă fiica

„Noi, deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți. Cred că ea ne răsfață mai mult decât noi pe ea și cu siguranță ea e mai permisivă, pentru că eu cred că ea e cea care are răbdare cu noi. E iubitoare și sensibilă, empatică și caldă, hotărâtă și încăpățânată. Are o personalitate destul de puternică pentru un copil de 3 ani. Și sunt mândră că s-a conturat așa.

Nu cred că o răsfățăm în vreun fel. Cred că ne dorim amândoi ca ea să fie bine. Să nu îi lipsească nimic nici pe plan emoțional, nici pe plan material. Dar copilul, am învățat noi, nu are nevoie de multe lucruri materiale să fie fericit. Și dacă sunt sinceră, sinceră, Nora Luna niciodată nu a fost „vrăjită de ceva material. Nu prețuiește lucrurile astea atât cât credeam eu că le prețuiește un copil mic”, a declarat Feli în cadrul unui interviu pentru VIVA!

Cu ceva timp în urmă, artista și partenerul ei de viață susțineau că își mai doresc copii. Experiența pe care a trăit-o cu Nora Luna, fiica sa, a făcut-o să-și mai dorească un frățior sau o surioară pentru ea.

Feli se gândise chiar și la posibilitatea de a adopta unul, însă a mărturisit că i-ar fi teamă să nu facă diferență între cei mici.

Întrebată dacă acest lucru se va întâmpla în timp, vedeta a răspuns: „Cred că, dacă ceva e scris, se întâmplă la un moment dat”. Cât despre posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată, Feli nu spune nu. „Nu știi cum te duce viața”, a declarat Feli pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe