Feli, la un pas de despărțire? Cum își rezolvă conflictele: „Nervii mei de mii de ori au spus: ‘Pa, Cătălin’. Pentru că sunt proastă la nervi și impulsivă”

Foto: Feli/Facebook.

Feli Donose și-a îndeplinit „visul american” și a devenit una dintre cele mai îndrăgite interprete din showbizul românesc. Vedeta a depus un efort uriaș ca să-și câștige dragostea și atenția publicului. Tânăra a trecut prin mai multe etape, iar drumul spre succes nu i-a fost ușor și lin, însă aceasta a reușit să depășească obstacolele vieții și a devenit vedeta numărul unu.

Furtuna în familia Feliciei Donose

Felicia Donose este discretă atunci când vine vorba de viața privată. Artistei nu îi place să se afle sub lumina reflectoarelor și să dezvăluie mai multe detalii. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Selly, zgârcit de sărbători: „Cel mai scump cadou pentru părinții mei a fost o sticlă de băutură”. De ce nu își răsfață familia

Artista încearcă să păstreze o distanță și nu deschide ușa în lumea ei. Femeia nu oferă des interviuri, iar gândurile sale preferă să le așterne pe paginile personale.

Feli a vorbit, recent, despre familia ei „perfect imperfectă” pe Instagram. Vedeta spune că mediul online „pictează familiile celebre în familii fără supărări”. Interpreta consideră că imaginile postate sunt false. Artista a vorbit deschis, pentru prima dată, despre problemele și provocările cu care se confruntă în căsnicie.

„Mințim pentru ca ne place ca lumea să știe că suntem cei mai fericiți. De cele mai multe ori, poate suntem fericiți un pic mai mult de jumătate dintre noi. Și asta în perioade și perioade.  Totuși, când nu e furtună în familii, probleme mici sau probleme mari, există o liniște si o siguranță, și cumva, o recunoștință, deseori, tăcuta care spune ‘Uite. Pentru momentele astea autentice, simple și pure, merită să îi dau un șut în fund mândriei mele și să lucrez cum și cât pot ca familia mea să crească frumos și sănătos’. E o provocare să ții o familie ‘adunată’. Să nu se destrame din orgolii, să nu se destrame din ‘Am adunat tot timpu’ frustrări până mi-am distrus jumătatea. Pana când și ea m-a distrus’. Dincolo de munca asta pana la urma FIREASCA, exista SOARELE. Exista zâmbetul ala care spune ‘Io îl iubesc pe omu’ asta.” Asta desigur daca iubirea mai exista. Există momentele alea de conștientizare în care totul devine limpede. În care, încă odată, iți aduci aminte de ce v-a adus Dumnezeu împreună. Daсă în călătoria asta apare si un copilaș sau mai mulți, înseamnă că ești pregătit sa CREȘTI! Știți de câte ori am deschis ochii și i-am închis imediat înapoi din orgolii? Cred că nervii mei de mii de ori au spus ‘Pa, Cătălin’. Pentru ca sunt proastă la nervi și impulsivă. Dar la sfârșitul zilei, omu’ asta vrea familie cu o complicata ca mine. Si eu vreau copii cu un bărbat ca el. Care e oglinda mea. Care îmi arata si ce-i de bine, si ce-i de rău în ceea ce sunt eu ca om pe Pamantu’ ăsta”, a mărturisit Feli pe Instagram.

Feli se gândește la încă un copil?

Mai mult, vedeta a recunoscut că nu este un părinte perfect. Cu toate că mai are de învățat și de exersat, tânăra nu este complexată de minusurile și neajunsurile pe care le are. Aceasta se consideră cea mai bună mamă pentru fiica sa și face aluzii la dorință de a avea mai mulți copii.

„Și mă uit în stângăcia noastră de părinți pentru prima oara, cum o adoră pe fetița noastră. Și mă uit și la mine. Dacă nu ar fi modestia asta extremă chiar aș îndrăzni să spun despre mine că sunt cea mai bună mamă pentru Nora Luna si frățiorii si surorile ei. Asta dacă îngerașii ne mai aleg în rol de părinți. Am ales sa postez azi poze cu familia mea perfect imperfectă. Să am un reminder vizual aici pe Instagram care să îmi dea două palme atunci când iar o iau pe câmpii si mă cred buricu’ Pamantului. Te iubesc, familia mea”, a conchis Feli pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe