Fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf, după scandalul anului

Fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf, după scandalul anului
Foto: Instagram/Sarah Dumitrescu.

Sarah Dumitrescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fiica Anamariei Prodan a publicat o imagine subtilă pe InstaStory, la câteva zile după ce mama sa și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.

Tânăra a avut o relație apropiată cu tatăl ei vitreg, dar se pare că cei doi s-au distanțat. „Sper ca oamenii tăi preferați să nu se transforme în străini”, a fost mesajul postat de fiica impresarei.

Anamaria Prodan, decizia momentului

Anamaria Prodan a făcut un pas neașteptat. După o „ploaie de pumni” și câteva zile de stres, impresara a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Blondina l-a felicitat pe micuțul Liam și a promis că nimeni din familia Prodan-Reghecampf nu va mai comenta cele întâmplate, în Snagov.

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”
15:06 - Adrian Negrescu, despre „taxa pe soare”: E ca un fel de bomboană pe colivă în sectorul energetic. Virgil Popescu s-a pierdut în declarații. De fiecare dată când a fost vorba de energie, au fost măsuri ezitante (VIDEO)
14:59 - Dani Mocanu a făcut ravagii pe TikTok. Manelistul s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro
14:58 - Sirenele se aud iar la Kiev, Rusia a lansat un nou atac cu peste 100 de rachete asupra Ucrainei
14:56 - România nu este Acarul Păun al Europei