Fulgy, reținut de Poliție după ce a bătut și tâlhărit un jurnalist

Fulgy, reținut de Poliție după ce a bătut și tâlhărit un jurnalist

Fulgy, fiul celebrilor cântăreți de muzică de petrecere Viorica și Ioniță de la Clejani, a intrat iar în bucluc. Tânărul a fost reţinut de Poliţie, duminică, după ce a bătut un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil, pe stradă. Potrivit poliţiştilor, În timpul realizării unui reportaj, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist şi i-a luat mobilul, victima reclamând incidentul la 112. Până la sosirea echipajului, reporteerul și-a recuperat bunul.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată , prin apel  112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută  în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și  deposedat de telefonul mobil. 

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor . 

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. 

Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, citează antena3. 

Fulgy a reclamat că este sechestrat de familie

Scandal a fost în familia Clejanilor și în noaptea de vineri spre sâmbătă. Tânărul a sunat în noaptea de vineri spre sâmbătă la 112 și a solicitat un echipaj de poliție la domiciliu, susținând că părinții îl țin sechestrat în casă și că îl șantajează.

În momentul în care au ajunspolițiști, el le-a spus că a sărit de la etajul 1 pe un geam.

“Sunt ușile închise, am ieșit pe geam. Am ieșit pe geam… la etajul 1”, i-a dezvăluit Fulgy unuia dintre agenți.

Ultima oră