Fulgy de la Clejani, condamnat la închisoare. Ce daune trebuie să plătească

Fulgy de la Clejani, condamnat la închisoare. Ce daune trebuie să plătească

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, și-a aflat condamnarea în dosarul în care era acuzat că a tâlhărit un jurnalist.

Condamnare pentru Fulgy

Astfel, Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la plata cheltuielilor de judecată și a unor daune de 10.000 de lei persoanei vătămate. Decizia judecătorilor, însă, nu e definitivă și poate fi atacată cu apel.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (…)
Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani”, se arată în decizia judecătorilor, citată Fanatik.

De asemenea, el trebuie să anunțe autorităților orice schimbare de domiciliu sau deplasare care depășește durata de cinci zile.

Fulgy și-a acuzat părinții că-l sechestrează

Fulgy a avut mari probleme din cauza consumului de substanțe ilegale. El se filma deseori și posta clipurile pe rețelele sociale, așa încât toată lumea l-a putut vedea delirând și acuzându-și părinții că-l sechestrează.

A fost, deci, o perioadă grea pentru Viorica și Ioniță de la Clejani, care au fost nevoiți să-și interneze fiul la Spitalul Obregia, dar și la o clinică de lux pentru dependenți.

Urmăriți B1TV.ro și pe