Gabriela Cristea și-a prins soțul cu fosta în mașină. Tavi Clonda a recunoscut tot: „Mi-a ieșit practic în întâmpinare”

Gabriela Cristea și-a prins soțul cu fosta în mașină. Tavi Clonda a recunoscut tot: „Mi-a ieșit practic în întâmpinare”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Deși până acum cei doi au ținut lucrurile doar pentru ei, iată că Tavi Clonda nu se ascunde când vine vorba de mărturisiri.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut printr-un moment mai neplăcut 

De curând, artistul a povestit cum a încercat Gabriela Cristea să-l cucerească. Cei doi erau la începutul relației când au avut parte de un moment mai tensionat. Totul s-a întâmplat cu foarte mulți ani în urmă.

În acel moment Gabriela era divorțată de Marcel Toader, fostul soț, însă Tavi Clonda nu terminase relația în care era.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea … I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 3 ani de la cununia religioasă

Frumoasa prezentatoare și artistul au împlinit 3 ani de la cununia religioasă, care a avut loc pe 24 august 2019.

Cu această ocazie moderatoarea a lăsat un mesaj de dragoste pentru partenerul de viață alături de care a petrecut vacanța, în Turcia.

„La mulți ani, soțul meu iubit! Azi se împlinesc 3 ani de la cununia noastră religioasă.

Vă las aici câteva din momentele surprinse în escapada noastră romantică din Istanbul, cu momentele noastre speciale din prima ieșire departe de fetele noastre după mai bine de 5 ani”, a scris Gabriela Cristea pe contul de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe