Giani, din Las Fierbinţi, ministrul Educației!? Personajul de la Pro TV vrea să schimbe programa școlară: „Ce ţară e aia, Latinia?”

Giani, din Las Fierbinţi, ministrul Educației!? Personajul de la Pro TV vrea să schimbe programa școlară: Ce ţară e aia, Latinia?
Foto: Facebook / Las Fierbinți

Serialul de la Pro TV aduce în discuție o nouă temă de interes social, Educația. În ultimul episod, Giani a vorbit despre situația școlilor și se plânge că Fierbințiul „a ajuns să fie plin de proști”. Personajul vrea să facă o reformă în învățământ și să își deschisă o școală privată, sau chiar, de ce nu, să ajungă ministru.

Giani îi mărturisește primarului Vasile că vrea să facă o reformă în educație și să își deschidă o școală privată. Personajul interpretat de Constantin Diță își dorește să ofere și salarii pe măsură profesorilor, ca aceștia să vină la școala lui privată și să își facă meseria.

Citiți și: Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului „Celentano” din Las Fierbinţi: „Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV”

Cum vrea Giani din Las Fierbinți să schimbe programa școlară

Giani începe prin a se plânge la Vasile că Fierbițiul „s-a umplut de proști”, iar acesta este și motivul pentru care vrea să facă o reformă în Educație. Giani are un proiect nou, prin care vrea să își deschidă o școală particulară.

S-a umplut Fierbințiul asta de proști! Măi Vasile, tu nu te-ai săturat de ei? (…) Nu mai pot să beau o bere liniștit că e plin de proști!”, îi spune el lui Vasile.

Citiți si: Cum a reacționat Giani din Las Fierbinți, după ce a aflat din presă că ar fi murit: „Eram la toaletă”

Dacă o ținem în timul ăasta unde ajunge țara asta?! (…) Dacă o ținem în timul ăsta ne scoate din Uniunea europeană. (…) Ne bagă pe linia moartă! (…) Și aștia micii sunt proști, dar nu sărăcia e problema, problema vine din școală! (…) Trebuie schimbată școala! Ce se învață acolo e de pe vremea lui Pazvante, ne trebuie o viziune nouă”, a continuat Giani discuția, alături de primarul Vasile și de Rață.

Personajul de la Pro TV, ministru al Educației?!

Giani se pare că nu se oprește la a deschide o școală privată. El vrea să facă o întreagă reformă și de plânge că problemele din învățământ sunt mari, iar programa este una învechită. Mai mult decât atât, personajul interpretat de Constantin Diță le mărturisește celor doi parteneri de bere faptul că elevilor nu trebuie să le fie frică de școală, ci să meargă de plăcere.

Fac școală particulară, mare, șmecheră! Mă pun pe mine director! (…) Le e frică copiilor de școală! Asta vedeam în ochii lor. Mi-am adus aminte de mine! Și mie îmi era frică de școală mai rău ca de bătaie (…) De ce să nu te duci la școală de plăcere și să te duci de frică?”, a povestit Giani la masă, alături de cei doi cetățeni.

Citiți și: Cine este soţia din realitate a lui Celentano, din Las Fierbinţi. E clar, actorul de la Pro TV a dat lovitura în viaţa personală!

Urmăriți B1TV.ro și pe