Hilaria Baldwin vorbește pentru prima dată despre victima soțului

Hilaria Baldwin vorbește pentru prima dată despre victima soțului
Hilaria trăiește clipe de groază

Alec Baldwin este implicat într-un scandal. Zilele trecute, actorul a împușcat două persoane. Incidentul a avut loc în timpul filmărilor peliculei „Rust”. Soția actorului a rupt tăcerea și a comentat ceea ce s-a întâmplat.

După cum s-a aflat, Alec Baldwin credea că revolverul de recuzită nu este încărcat. I s-a spus că pușca are gloanțe goale. Însă, s-a produs un accident, iar asistenta Halyna Hutchins a murit.

Hilaria Baldwin este alături de familia victimei

După câteva zile de tăcere, Hilaria, soția „ucigașului”, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Prin intermediul acestuia, jumătatea lui Alec Baldwin a recunoscut că este alături de familia Halynei Hutchins.

„Inima mea este alături de Halyna. De soțul ei. De fiul ei. De familia lor și de cei dragi lor. Și de Alec. Se spune că ‘nu există cuvinte pentru că e imposibil să exprimi șocul și durerea pe care un eveniment atât de tragic le produce’. Suferință. Pierdere. Suport”, a scris Hilaria pe Instagram.

Alec Baldwin, în stare de șoc

Alec Baldwin este implicat în anchetă. Actorul colaborează cu poliția. Oamenii legii încearcă să facă lumina în cazul Halynei Hutchins.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată”, scrie Alec Baldwin pe Twitter.