Ioana Ignat, în rochie de mireasă alături de Sebastian Dobrincu. Ce surpriză a pregătit juratul de la Imperiul Leilor (FOTO)

Foto: Instagram / Ioana Ignat

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu i-au lăsat cu gura căscată pe fani. Cântăreața a apărut în rochie de mireasă alături de milionarul de la Imperiul Leilor, într-un decor rupt din basme.

Tânăra brunetă a afișat chiar și un inel de logodnă într-o fotografie pe Instagram, însă toate speculațiile au fost rapid demontate. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Ioana Ignat a apărut în rochie de mireasă, alături de Sebastian Dobrincu

Frumoasa cântăreața și Sebastian Dobrincu au pregătit o adevărată surpriză pentru fani, într0un decor de poveste Tânăra s-a îmbrăcat chiar în rochie de mireasă, iar milionarul a purtat un elegant costum de ginere, însă totul pentru filmările unui nou clip.

„Este o glumă! Vine piesa nouă!”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instastory, după ce au apărut în tabloide mai multe titluri ce anunțatu că și-ar fi cerut iubita în căsătorie.

Foto: Instagram / Ioana Ignat

Cum s-au cunoscut juratul de la Imperiul Leilor și îndrăgita cântăreața

Cei doi sunt de nedespărțit. Tinerii petrec mult timp împreună și își fac planuri pentru viitor. Ioana Ignat spune că iubirea o inspiră să compună melodii, dar și tristețea are rolul ei special. Potrivit tinerei, despărțirile joacă un rol important în viața artiștilor. Astfel, se nasc piese pure și pătrunzătoare.

„2021 a fost un an productiv. Am făcut foarte multă muzică, sport, am stat foarte mult cu familia, am călătorit, pot să zic că a fost bine, chiar dacă n-au fost concerte, mi-am ocupat timpul cu alte activități.

 Anul trecut am filmat un videoclip împreună, la piesa ‘Inima naivă’, și anul acesta a fost lansat. Sper că a plăcut fanilor noștri. Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el”, a mărturisit vedeta pentru Click.

Cântăreața a precizat că are planuri serioase. Aceasta va lucra și va ieși pe scenă în noaptea dintre ani. Iubitul artistei este foarte solicitat. Partenerii se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Urmăriți B1TV.ro și pe