Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi

Jo visează la Tudor Chirilă: Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară. Ce îi leagă pe cei doi
Cine e ținta numărul unu?

Se pare că Jo numai suferă după Juno. Artista face aluzii în mediul online că e pregătită pentru o nouă aventură amoroasă. Oare cine e norocosul?

Cu cine se vede în viitor

Jo a trecut peste o perioadă dificilă. Vedeta s-a despărțit de fostul iubit și își reface viața. Tânăra a decis să pună capătul relației și merge mai departe.

Jo recunoaște că experiența cu Juno a făcut-o mult mai puternică. Tânăra a avut de învățat și acum își aduce aminte zâmbind despre relația eșuată.

Interpreta a ieșit la vânătoare și numai suferă din cauza ex-iubitului. La un moment dat, Jo a fost întrebată cu cine se vede din showbizul românesc. Cine i s-ar potrivi. Răspunsul nu s-a lasat de așteptat. Jo are deja trei candidați.

„Tudor Chirilă mi se pare cel mai sexy bărbat din țară și Mihai Bendeac și Randi îmi plac, sunt bărbați frumoși, dar bineînțeles că e doar platonic”, a mărturisit Jo, în cadrul unui interviu.

De ce a eșuat relația cu Juno

Se pare că Juno nu mai are nicio șansă. Vedeta nu vrea să se împace cu fostul iubit. Aceasta a suferit destul de mult și nu mai vrea să treacă prin ceea a depășit cu mai mult efort.

Tânăra a ajuns la depresie, s-a recuperat, dar îi frică să se întoarcă la aceeași stare.

„M-am închis în mine, am preferat să stau în casă, m-a luat și răceala, am preferat să mă mut la sora mea. Câteodată e bine să stai în durere și în suferință pentru că alea te fac mai puternic și mai pregătit”, conchide Jo.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de JOY 🌻 (@jo.ioanaa)