Johnny Depp a câștigat peste 3,6 milioane de dolari în câteva ore din vânzarea picturilor sale

Johnny Depp a câștigat peste 3,6 milioane de dolari în câteva ore din vânzarea picturilor sale
Colecția "Friends And Heroes" înfățișează persoane care l-au inspirat, printre care Keith Richards de la Rolling Stone și actrița Elizabeth Taylor, sursă foto: captură YT

Depp a vândut 780 de picturi prin cele 37 de galerii ale Castle Fine Art, inclusiv în Covent Garden din Londra, la câteva ore după ce a anunțat vânzarea pe Instagram.

Depp și-a folosit până acum arta în scopuri pur personale

Colecția „Friends And Heroes” înfățișează persoane care l-au inspirat, printre care Keith Richards de la Rolling Stone și actrița Elizabeth Taylor.

„Întotdeauna am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele”, a declarat artistul în vârstă de 59 de ani. „Picturile fac parte din viața mea, dar le-am păstrat doar pentru mine și m-am limitat. Nimeni nu ar trebui să se limiteze așa, vreodată”.

Actorul a declarat că și-a folosit arta (i-a pictat și pe Al Pacino și pe Bob Dylan), pentru a „reflecta asupra celor care contează cel mai mult pentru mine, cum ar fi familia mea, prietenii mei și oamenii pe care îi admir”.

Toate cele 780 de picturi s-au vândut în câteva ore, joi. Postarea lui Depp pe Instagram conținea un singur mesaj: „NOW AT #CASTLEFINEART” și a provocat trafic atât de mare pe site-ul galeriei încât acesta a rămas blocat o perioadă.

Galeria a descris lucrările actorului fiind undeva: „la intersecția dintre pop art și street art” și „pop art cu sentiment”.

Vânzarea are loc după ce, luna trecută, s-a încheiat procesul foarte mediatizat pe care Depp l-a intentat în SUA împotriva fostei sale soții Amber Heard.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:47 - De ce mor oamenii cu zile pe drumurile din România. Cătălin Codescu (AVAC): Infrastructura e esențială, dar autoritățile ignoră asta. ”Factorul drum” poate transforma o simplă eroare umană într-un accident mortal (VIDEO)
19:44 - Rusia nu mai eliberează paşapoarte persoanelor mobilizate în armată – decizie cu impact direct asupra deplasărilor rușilor
19:43 - A murit Alexandru Arșinel / Actorul avea 83 de ani
19:34 - Hoț de biciclete, surprins de camerele de luat vederi într-un bloc din Arad / Cum a reacționat când și-a dat seama că este filmat (VIDEO)
19:33 - Lovitura pregătită de Zelenski în ziua în care Putin va semna decretul pentru anexarea regiunilor din Ucraina
19:04 - Ce dezvăluie certificatul de deces al reginei Elisabeta? William, Andrew, Edward și Sophie erau în aer când ea a murit, doar Charles și Anne au putut ajunge la Balmoral
19:00 - Cătălin Tolontan, despre plagiatul lui Sorin Cîmpeanu: „Mă voi semna pe cărțile lui Ioan Chirilă”
18:55 - Incident șocant la meciul dintre FC Brașov și Hermannstadt! Ambulanța a intrat pe teren după un fault violent
18:31 - Rusia le promite recruților mobilizați pentru război că le șterge împrumuturile dacă mor în Ucraina
18:22 - Daniel Dăianu: Statele vor salva furnizorii de energie de ultimă instanță, așa cum au salvat și sectorul bancar / E dezordine în luarea deciziilor, dar așa e în război, nu ai timp să optimizezi. E ușor doar să stai pe margine (VIDEO)