Kate Middletone a slăbit enorm! Ce secrete ascunde ducesa de Cambridge

Kate Middletone a slăbit enorm

Kate Middleton este unul dintre cei mai apreciați și iubiți membri ai Familiei Regale. Ducesa este sinceră, deschisă și zâmbitoare. Însă, în ultima perioadă, soția Prințului William a slăbit enorm și arată diferit.

Ce se întâmplă în viața cuplului regal

Deși pare ușoară, viața monarhiei britanice nu este foarte simplă. Membrii familiei trebuie să corespundă standardelor și să urmeze o mulțime de reguli.

Kate Middleton depune eforturi uriașe ca să se mențină într-o formă impecabilă. Se pare că ducesa știe ce înseamnă kilogramele în plus, dar muncește mult ca să aibă o siluetă perfectă.

Aceasta ține diete drastice și are un regim alimentar riguros. De obicei, bucătarii nu dezvăluie secretele Casei Regale, însă, presa națională a reușit să afle ce consumă viitoare regină.

Kate Middleton are mai multe interdicții

Mesele Ducesei conțin mai puține calorii, dar îi oferă mai multă energie. Kate nu este amatoarea fast food-ului, ducesa insistă ca familia ei să mănânce sănătos.

Kate Middletone nu își poate imagina diminețile fără smoothie-uri. Foștii bucătari ai Casei Regale spun că pentru prima masă, ducesa își alege o salată de varză, spirulină, matcha, spanac, salată romaine, coriandru și afine. Aceasta combinație îi creează o talie de viespe.

La prânz, soția prințului preferă bucate fără carne, cum ar fi kebab de legume, curry și supă de linte, salate de pepene verde, ceviche și gazpacho. Kate își permite să se răsfețe la cină. Ducesa consumă paste sau curry.

Se pare că dieta ducesei funcționează. Kate Middlentone arată impecabil după nașterea celor trei copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe